Avantaje laptop refurbished

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca in clipa de fata cele mai multe persoane folosesc dispozitivele mobile pentru a naviga pe internet, laptopurile si PC-urile raman totusi o necesitate, asa ca este firesc ca fiecare persoana sa isi doreasca un asemenea echipament pentru acasa.

Dintre laptopuri si PC-uri majoritatea persoanelor isi doresc pentru acasa un laptop dat fiind faptul ca un astfel de echipament ocupa mai putin spatiu in casa, nu are neaparat nevoie sa fie asezat pe birou, si are si performante similare cu PC-ul.

Cei care au de gand sa isi aleaga un laptop pentru acasa, isi pot indrepta cu incredere atentia spre un laptop refurbished, si cu siguranta nu vor regreta alegerea facuta. In continuare vom vedea cateva dintre cele mai importante avantaje pe care le are un laptop refurbished, pentru ca toata lumea sa inteleaga de ce se merita sa isi aleaga un asemenea echipament.

In primul rand, trebuie precizat faptul ca in 99% dintre cazuri, un laptop refurbished functioneaza la fel de bine precum un laptop nou, insa are un mare avantaj si anume pretul mult mai mic.

Cum este posibil acest lucru? Ei bine, un laptop refurbished a fost folosit o foarte scurta perioada de timp de catre un utilizator, iar apoi echipamentul a fost trimis in fabrica pentru ca anumite componente nu functionau la capacitate maxima.

Persoanele care au folosit aceste echipamente au primit altele noi in schimb, iar laptopurile refurbished au fost trimise in fabrica, au fost testate, reconditionate (piesele care nu functionau perfect erau inlocuite cu altele noi), dupa care echipamentele erau din nou testate.

In cazul in care totul era in ordine, aceste echipamente erau reintroduse in comert insa la preturi mult mai atractive, insa performantele lor erau similare sau chiar superioare laptopurilor noi.

Nu putini sunt cei care au ales sa isi cumpere un laptop refurbished in valoare de 1500 de lei, si care functioneaza mult mai bine decat un laptop identic nou, care insa costa sa zicem 2100 de lei.

Un alt avantaj pe care il au laptopurile refurbisjed este acela ca vin cu sistemul de operare instalat, vin cu sunetul instalat plus ca au multe alte programe instalate. Ei bine, atunci cand discutam despre laptopuri noi insa, nu toate echipamentele noi vin cu aceste programe instalate.

Cat despre preturi, trebuie precizat faptul ca laptopurile refurbished sunt mai ieftine decat laptopurile noi, insa au preturi ceva mai mari decat laptopurile second hand insa. Daca stam sa discutam si din punct de vedere al performantelor, atunci se poate spune ca un laptop refurbished este cu mult mai performant decat un laptop second hand.

Asadar, acestea fiind spuse, toti cei care au de gand sa isi cumpere un laptop bun si care sa fie capabil sa functioneze mereu la capacitate maxima, ar fi indicat sa isi indrepte atentia spre un echipament refurbished. Cei care nu sunt incantati de aceasta idee, pot sa opteze pentru un laptop second hand care este mai ieftin, sau pot opta pentru un laptop nou, care insa este mai scump.

0 Shares
You May Also Like
Ce face un grafician

Ce face un grafician?

Ce este un grafician si cu ce se ocupa el? Un designer grafic creeaza imagini digitale prin combinarea…