Cat costa reparatiile la service laptop?

0 Shares
0
0
0

O defectiune care poate surveni la un laptop este cea legata de touchpad sau de butoanele de control din fata tastaturii. La prima vedere acest lucru pare a fi o reparatie usoara, dar nu este deloc asa.

Pentru reparatie poate fi necesara inclocuirea partii frontale a laptopului, inlocuirea touchpad-ului sau curatarea lui. Este extrem de usor sa rupi conectorul spre placa de baza. Nu va recomandam sa incercati sa ealizati aceasta reparatie pe cont propriu decat daca intelegeti exact ce trebuie sa faceti.

Cu toate ca sunteti tentat intr-o oarecare masura sa incercati sa reparati laptopul pe cont propriu, trebuie sa va ganditi in prealabil daca intr-adevar merita acest lucru. Timpul pierdut, riscul de a produce alte defectiuni, stresul si grija de a duce la bun sfarsit acest lucru sunt toti factori care va pot influenta decizia.

La onlaptop lasati profesionistii sa faca treaba in locul dumneavoastra pentru ca mai departe dumneavoastra sa va puteti ocupa de ceea ce stiti cel mai bine: proiecte in programe speciale de care aveti nevoie, intocmire de rapoarte, analize, scrierea de articole, realizarea fotografiilor profesionale, proiectelor de arhitectura in anumite programe soft etc.

Reparatii la service onlaptop

In functie de problema, tipul laptopului si componentele necesare preturile difera. Dar vrem sa subliniem faptul ca in service onlaptop beneficiati de diagnostic complet gratuit daca mai departe alegeti sa ne delegati pe noi sa realizam reparatia si sa va punem laptopul in functiune, asa cum va doriti.

In cazul in care nu sunteti sigur ca vreti sa va reparati laptopul sau nu stiti ce problema ar putea avea laptopul dumneavoastra (banuiti mai multe cauze) – in service onlaptop tehnicienii nostri pot analiza defectiunea si va pot oferi un diagnostic pertinent.

O diagnosticare de acest fel costa intre 100 si 200 de lei, iar mai departe nu sunteti nevoit sa optati pentru reparatie. Dar cel putin veti cunoaste care este problema cu laptopul dumneavoastra, veti sti mai bine ce valoare are acesta in cazul in care doriti sa-l vindeti asa cum este.

Cele mai solicitate servicii includ inlocuirea tastaturii cu una noua de la 150 de lei, inlocuirea unitatii optice de la 50 lei, inlocuirea hard diskului de la 200 de lei in functie de capacitate, inlocuirea displayului de laptop de la 250 de lei in functie de model si diagonala. Inlocuim displayuri mici de la 11-12 inch si pana la displayuri de 17.3 inch. Daca displayul se poate repara vom face acest lucru pentru dumneavoastra si veti economisi bani in acest mod pentru ca nu va mai trebui sa platiti pentru un display nou.

Daca vi s-a stricat placa de baza nu renuntati la laptop, macar nu inainte de a afla cat costa reparatia sa. La onlaptop preturile sunt avantajoase atat pentru componente cat si pentru manopera. Zilnic ne trec pragul laptopuri cu defectiuni mai mici sau mai mari, dar noi reusim de fiecare data sa gasim solutii eficiente.

In cazul in care laptopul nu mai este recuperabil sau din cauza modelului prea vechi, nu se justifica sa platiti pentru reparatie, tehnicienii onlaptop va vor aduce la cunostinta acest lucru si va vor indruma in continuare.

Unitatile optice de laptopuri sunt in general stabile si foarte rar pica. In plus destul de putine persoane mai folosesc azi unitatile optice, avand in vedere ca pentru transfer de date sunt la indemana stickurile usb sau hdd-urile externe.

Totusi daca se intampla ca unitatea optica sa se defecteze si sa aveti nevoie de ea, veniti in service onlaptop pentru a verifica pentru dumneavoastra ce solutii exista. Schimbarea unitatii optice este un proces destul de simplu, dar care necesita atentie, mai ales cu potrivirea capacului exterior.

0 Shares
You May Also Like
Ce face un grafician

Ce face un grafician?

Ce este un grafician si cu ce se ocupa el? Un designer grafic creeaza imagini digitale prin combinarea…