Ce este AdsViser 2.0?

Ce este AdsViser 2.0?

Adsviser 2.0 este o aplicatie software bazata pe web pentru a gasi rapid cele mai performante anunturi Facebook in orice nisa pe care o doriti, iar aceasta aplicatie poate fi gasita pe Seoaccounts.net.

AdsViser 2.0 utilizeaza o baza de date cu peste 600.000 de anunturi Facebook, 100.000 de anunturi Instagram si 10.000 de mesaje virale. Sunt adaugate anunturi din peste 39 de tari si campanii publicitare noi, zilnice.

In momentul in care utilizati aceasta aplicatie, puteti cauta:

Cum functioneaza AdsViser 2.0?

Conectati-va la tabloul de bord.

Alegeti platforma (Facebook sau Instagram) si tipul de anunt pe care doriti sa il spionati.

Introduceti o anumita tara, un URL sau un cuvant cheie, perfectionati cautarea cu ajutorul filtrelor adanci (varsta, data, nivelul implicarii) si apasati “Gasiti anunturi acum”, dupa care veti vedea toate rezultatele in tabloul de bord.

Puteti cauta mai adanc prin filtrarea pe categoriile Industrie, Emoticoane, Sex, Tara, Butoane (Rezervati acum, Descarcati, Aflati mai multe, Magazin acum, Inregistrati, Urmariti mai multe), Intervalul de varsta, Intervalul de date si Angajarea anunturilor.

Vedeti anuntul real si obtineti toate informatiile puternice de care aveti nevoie:

Sau utilizati functia Urmariti-va competitorii pentru a “urmari” in mod automat anunturile concurentului dvs. (anunturile noi vor aparea in tabloul de bord). Puteti chiar seta Alerte anunturi pentru a obtine o alerta prin e-mail de fiecare data cand concurentii dvs. sau oricine doriti sa urmati postarea de anunturi noi.

Adsviser 2.0 este o aplicatie bazata pe web, deci functioneaza pe Mac, Windows, Tablete si chiar pe mobil. AdsViser 2.0 este compatibil cu Facebook TOS 100%. Intreaga baza de date este construita de oameni, urmand un algoritm specific. Nu sunt sterse date sau “recoltate”.

Cum poti sa utilizezi Adsviser 2.0?

Cateva exemple despre ce puteti face:

Descoperiti campanii publicitare profitabile pe Facebook / Instagram de pe platforme precum Teespring, Shopify, ViralStyle si Fabrily.

Veti gasi campanii de anunturi care au fost incluse in baza de date cu 600.000 de anunturi. Prin urmare, veti gasi o campanie care tocmai a fost demarata cu cateva minute in urma. Si daca cautati o mica campanie specifica in nisa, probabil ca o veti gasi. Baza de date include campanii majoritare si de succes. Baza de date este imensa si probabil suficienta pentru a obtine rezultate satisfacatoare.

De ce ar trebui sa cumparati AdsViser 2.0?

Deoarece este instrumentul perfect de spionaj si de generare de idei pentru a invata si a inversa campaniile de succes ale concurentului dvs. si pentru a va imbunatati rentabilitatea investitiei pe publicitatea pe Facebook / Instagram.

Exit mobile version