Controlul daunatorilor precum sobolani si soareci

0 Shares
0
0
0

Infestarea cu soareci, sobolani și gandaci este o foarte mare problema cu care se confrunta multe gospodarii si prin urmare este necesar sa iei masuri pentru a scapa de acesti musafiri nepoftiti.

Noi recomandam achizitionarea de aparate speciale care sa te ajute sa eviti astfel de evenimente neplacute in casa ta.

Tine cont de faptul ca toti soarecii care ajung in interior pot transmite boli grave, drept pentru care noi iti recomandam sa iei masuri cat mai rapid. Un alt aspect la fel de important este faptul ca acesti soareci pot sa iti strice complet imaginea firmei ceea ce cu siguranta nu este de dorit. Prin urmare, prima si cea mai importanta recomandare pe care o putem face este sa apelezi la specialisti in sensul acesta.

Iata ce alte pericole pot sa iti aduca soarecii daca sunt prezenti in interior:

  • Soarecii si sobolanii sunt transmitatori importanti de boli, de unde rezulta faptul ca pot sa iti afecte sanatatea nu doar tine ci si intregii familii.
  • In momentul in care soarecii si sobolanii ajung in interior, exista riscul ca ei sa produca unele daune mobilierului si alte obiecte pe care le ai ceea ce nu este de dorit.
  • Un alt aspect la fel de important este impresia pe care o vei lasa asupra clientilor tai pentru ca exista riscul ca acestia sa se intalneasca cu ei pe holuri atunci cand vin la firma ta.
  • Cu siguranta ai vazut pana acum reclama facuta magazinelor cu soareci in vitrina deci nu mai este cazul sa iti explicam ce se intampla daca ai tu astfel de musafiri nepoftiti in interior si care va fi rezultatul.

Ce este deratizarea?

Deratizarea este controlul daunatorilor si eliminarea sobolanilor si soarecilor.

Sobolanii si soarecii din domeniul nostru, sunt daunatori. Sobolanii traiesc ascunsi pe langa noi. De exemplu, in peretii caselor noastre si prin  canalizari , in poduri si in subsoluri..ei pot fi oriunde.

Ei profita de cea mai mica ocazie pentru a intra in casele noastre in cautarea hranei si a adapostului. Ei sunt vectori dovediti ai bolilor si ai altor paraziti, cum ar fi puricii si plosnitele.


 Noi,  https://www.3d-deratizarecompleta.ro/servicii/dezinsectie-birouri-case-restaurante/ utilizam  mai multe sisteme de control. De la inspectii pentru detectarea semnelor, urmelor si a posibilelor puncte de intrare, tratamente de captare, captare multipla, tratamente de deratizare prin intermediul unui plan de statii de momeala purtatoare, monitorizare etc. Sistem complet de eliminare a acestor rozatoare daunatoare.

Caracteristicile sobolanilor si soarecilor

Componentele genului Rattus au ciclul de viata tipic al mamiferelor, femela da nastere la 21 de zile (sobolan canalizare, cel gri ) sau 22 (sobolan negru). Poate naste intre 5 si 14 pui .

Numarul de nasteri pe an pe care femelele le pot avea este variabil si se intampla in functie de conditiile de temperatura, disponibilitatea alimentelor sau usurinta in constructia de vizuini adecvate.

Timpul de viata  al sobolanului de canalizare este de 3 pana la 4 ani, in timp ce sobolanul negru poate trai 3 pana la 7 ani.

Activitatea sobolanilor si soarecilor

De-a lungul verii si toamnei, sobolanii si soarecii intra in case in numar mai mare decat in orice alta perioada a anului.

Ei cauta siguranta, un adapost uscat, hrana si o temperatura adecvata pe placul si nevoile lor.

Exista multe semne ca sobolanii si soarecii ne invadeaza. Puteti auzi alergari sau zgomote de rozaturi noaptea sau puteti vedea semne ale prezentei lor , precum excremente.

Soareci

Toti soarecii, prezinta preferinte pentru seminte de cereale si produse din cereale. Cand lipsesc, pot manca cele mai ciudate lucruri pe care ni le putem imagina: sapun, piele, ceara, plastic sau hartie.

Tehnologia actuala ne ofera o varietate de optiuni pentru a controla rozatoarele in afara si in interiorul casei.

Autocolante pentru capcane- deratizare

Ele sunt un instrument versatil pentru anumite zone, cu toate acestea utilizarea lor in zonele murdare sau umede este mult redusa, atunci cand rozatoarele isi acopera corpul cu praf, grasime sau apa si vor trece prin capcane fara a fi prinse.

Dispozitive mecanice de control pentru deratizare

(Tip franghie  sau cu usa de acces cu un singur sens, care permite sa prindeti exclusiv pana la 15 soareci fara a fi nevoie sa utilizati momeala.

Deratizarea prin capcane obisnuite

Ele sunt probabil cele mai disponibile si cunoscute si sunt inca cele mai utilizate pentru a elimina sobolanii dintr-o casa- nevoia de a folosi aceste capcane este de a cumpara si plasa cat mai multe posibil.

De ce sa spui da, deratizarii ?

Sobolanii sunt vectori ai bolii, prin urmare pot transmite diferite boli, cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca, daca nu suntem atacati de unul dintre ei, este dificil pentru ei sa ne transmita vreo boala. Prin deratizare specializata,  scapi repede si usor de aceste rozatoare, fara sa ai prea multe batai de cap .

0 Shares
You May Also Like