Cum sa adaugi continut optimizat pe blog?

Cum-sa-adaugi-continut-optimizat-pe-blog

Atunci cand detii un blog personal, indiferent de nisa pe care ai ales-o, cu siguranta iti doresti ca articolele pe care le scrii si le postezi sa aiba un mare impact asupra celor care le citesc, astfel incat acestia sa isi doreasca sa revina cat mai curand pentru a citi si alte articole.

Pentru asta insa, va trebui sa stii sa scrii continut optimizat pe blog, pentru ca doar asa vei avea un trafic din ce in ce mai mare, insa este destul de greu sa scrii continut nou si optimizat pe blog, asa ca poti apela la  DanBradu.com, care te poate ajuta cu cele mai bune articole pentru blogul tau.

In conditiile in care consideri ca este mai bine sa scrii tu continutul pentru blog, atunci trebuie sa tii cont de anumite detalii importante, despre care in cele ce urmeaza in acest articol, vom discuta pe scurt.

In primul rand, trebuie sa acorzi o mare nevoilor utilizatorului. Este foarte important sa stii crea continut unic, insa care sa fie relevant pentru toti cititorii blogului. Va trebui sa le oferi acele mesaje si acele informatii pe care ei le cauta, iar scopul continutului trebuie sa fie acela de a invata cititorii cate ceva despre un anumit subiect.

Pentru ca articolele pe care le postezi sa fie de succes, trebuie sa alegi cu mare atentie cuvintele cheie, pentru ca in functie de aceste cuvinte cheie, site-ul tau va putea sa urce pozitii importante in clasamentul motoarelor de cautare.

Aceste cuvinte cheie, sunt cuvintele relevante cautate de catre utilizatori atunci cand cauta informatii despre un anumit subiect, si trebuiesc raspandite in text in mod natural, insa nu trebuiesc folosite in exces.

Referitor la continutul de pe blodul tau, acesta ar trebui sa aiba o lungime potrivita, iar aici este important de mentionat faptul ca desi se spune ca un articol ar trebui sa contina intre 300 si 900 de cuvinte, ideal ar fi sa alegi articole de 500 de cuvinte, pentru ca acela de 300 va fi prea scurt, in timp ce acela de 900 va parea lung si plictisitor.

Tot aici, referitor la continut, este foarte important de mentionat faptul ca acesta trebuie sa fie original, pentru ca daca este copiat din alte surse, motoarele de cautare vor depista rapid acest lucru, iar site-ul sau blogul tau va avea de suferit, pentru ca va putea sa fie penalizat, sau chiar suspendat temporar ori definitiv.

Totodata, pentru ca articolul sa fie citit, trebuie ca titlul sa starneasca curiozitatea cititorilor, asa ca acesta trebuie sa fie unul cat mai bun si cat mai captivant. Mereu atunci cand publici articole pe site sau pe blog, trebuie sa alegi un titlu care sa produca impact, pentru ca doar asa vei reusi sa aduci vizitatori pe site sau pe blog.

Asadar, dupa cum se poate observa, atunci cand ai de gand sa scrii articole pe care sa le postezi mai apoi pe blog, trebuie sa tii cont de cateva detalii importante, insa daca ti se pare o munca grea, atunci cu siguranta va trebui sa apelezi la ajutorul specialistilor pentru a-ti crea continut.

Exit mobile version