Cum sa ai un blog de succes?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care iti place sa petreci foarte mult timp in fata laptopului sau in fata PC-ului, atunci cu siguranta trebuie sa te gandesti serios sa iti creezi un blog personal.

De ce? Pentru ca in acest fel, vei putea sa iti postezi gandurile, trairile, ideile si vei putea posta chiar articole despre pasiunile tale.

In acest fel, foarte multa lume va putea sa fie interesata de ceea ce vei scrie, mai ales daca vei aborda teme care sa fie de mare ajutor si pentru alte persoane.

Pentru a avea un blog, mai intai de toate va trebui sa te gandesti sa iti alegi un nume de domeniu, dupa care va trebui sa verifici daca aceasta este disponibil. In cazul in care numele de domeniu este disponibil, urmatorul pas va fi acela de a inregistra numele de domeniu.

Dupa aceea, va trebui sa te gandesti sa iti alegi si un pachet de gazduire web, pentru ca blogul tau pentru a putea exista si pentru a putea fi accesat are nevoie de web hosting.

Aici deja lucrurile nu mai sunt chiar atat de simple, pentru ca ai la dispozitie mai multe variante pentru a alege un pachet de web hosting.

Poti opta pentru un pachet de gazduire shared de exemplu, poti opta si pentru un server VPS, sau poti opta pentru un pachet de gazduire dedicata, asta in conditiile in care iti doresti cele mai indicate solutii, si poti sa vezi aici mai multe detalii despre fiecare tip de gazduire web in parte.

Daca vei dori cea mai simpla si cea mai ieftina varianta, atunci cu siguranta iti vei indrepta atentia spre un pachet de gazduire dedicata, iar in acest fel vei beneficia de servicii de calitate la un pret avantajos.

Va trebui insa sa tii cont de faptul ca serverul care iti gazduieste blogul mai gazduieste o multime de alte site-uri sau o multime de alte bloguri, insa de regula nu exista probleme. Au fost insa si cazuri in care anumite site-uri consumau mai multe resurse decat cele alocate lor, iar din acest motiv alte site-uri au intampinat probleme.

In cazul in care vei observa ca blogul tau are din ce in ce mai multi vizitatori, atunci vei putea sa te gandesti sa treci de la shared hosting la un server VPS, acolo unde vei avea mult mai multe resurse.

In cazul in care ai un trafic imens de mare in fiecare zi, atunci poti sa te gandesti chiar sa optezi pentru o gazduire pe un server dedicat, insa aceasta gazduire te va costa mult mai multi bani, si va trebui sa iti stii administra serverul.

Ei bine, dupa ce vei alege si pachetul de web hosting, va trebui sa incepi sa postezi articole pe blog, articole care sa reuseasca sa starneasca din ce in ce mai mult curiozitatea oamenilor. Cu cat vei avea articole mai interesante, si iti vei promova mai bine blogul, vei avea un succes de invidiat. Pentru promovarea blogului te vei putea folosi de retelele de socializare printre altele.

0 Shares
You May Also Like
Ce face un grafician

Ce face un grafician?

Ce este un grafician si cu ce se ocupa el? Un designer grafic creeaza imagini digitale prin combinarea…