Cum sa alegi un cadou pentru un baiat de 9 ani?

0 Shares
0
0
0

Ce sa dau fiului meu pentru 9 ani? Se intampla ca un copil sa aiba totul si sa nu aiba nevoie de nimic. In acest caz, aratati o anumita atentie fata de copil – petreceti aceasta zi de nastere impreuna, mergeti la un centru de divertisment sau la un parc pentru copii, dati impresii copiilor vostrii. Adesea, copiii care au totul au nevoie cu adevarat de dragostea si atentia parintilor lor.

Multi copii doresc sa aiba un animal de companie, iar parintii nu stiu daca sa-i dea copilului lor un astfel de cadou responsabil pentru ziua lui de nastere. La varsta de 9 ani, baiatul este deja pregatit sa aiba grija de cineva, principalul lucru este sa decida imediat cine va avea grija de micul animal.

Puteti darui nu numai o pisica sau un caine, ci si un hamster, un sobolan, un iepure de companie, o chinchilla sau un peste. Noua ani este o varsta care are propriile sale caracteristici, iar acestea ar trebui luate in considerare atunci cand alegeti o prezentare. Ghidandu-va dupa urmatoarele sfaturi, veti face ca ziua de nastere a copilului dvs. sa fie de neuitat: puteti alege inclusiv cadouri nostime pentru copii.

Cateva idei pe care le puteti da baiatului pentru 9 ani

Diferiti copii prefera surprize diferite. A-i oferi jucaria ta preferata unui baiat de 9 ani este o idee buna, dar si mai buna daca acea jucarie este utila.

Lista care poate fi prezentata unui baiat de 9 ani care este interesat de orice fel de activitate si care doreste sa se dezvolte in aceasta directie:

  • Un tanar mester poate cumpara o trusa de reparatii cu unelte reale;
  • pentru un copil sportiv cumparati un perete suedez sau un complex de casa cu inele, bare orizontale si alte cochilii;
  • daca copilul este interesat de stiinta, prezentati-i un set pentru cresterea cristalelor sau un mini-laborator in DR – un gadget care va atrage atentia baiatului de ziua de nastere asupra chimiei si experimentelor distractive;
  • un instrument muzical – un cadou de ziua de nastere pentru un baiat de 9 ani care este interesat de muzica;
  • daca un baiat de 9 ani este creativ din fire, oferiti-i un home cinema – poate ca in viitor sarbatoritul va deveni actor sau regizor.

Cadouri pentru un baiat de 9 ani

Nu numai parintii si rudele, ci si colegii de clasa, precum si fratii mai multi sau mai mici pot da un cadou unui baiat de 9 ani. Nu este necesar sa cheltuiti bani mari – puteti oferi un cadou facut de voi.

Lampa de jucarie.

Pentru acest mestesug, veti avea nevoie de o lampa ieftina si de jucarii mici cu care sarbatoritul nu se mai joaca. Abajurul este indepartat de pe lampa, cartusul este lipit cu banda adeziva (care trebuie indepartata inainte de aplicarea vopselei). Figurile sunt asamblate intr-o singura compozitie, acoperite cu grund si vopsea aurie. Abajurul este apoi asezat peste piesa – lampa este gata. Pregatita sa il bucure pe cel mic.

0 Shares
You May Also Like