Cum se pune apa intr-un radiator de masina?

Cum se pune apa intr-un radiator de masina?

Sistemul de racire al masinii dvs. este extrem de important, asa ca in continuarea acestui articol veti putea descoperi cateva informatii care mai mult ca sigur intr-o buna zi va vor fi de folos.

Sistemul de racire al masinii dvs. are nevoie de lichid de racire pentru a evita supraincalzirea. Desi apa poate fi adaugata radiatorului in acest scop, este preferabil sa se adauge un amestec de lichid de racire si apa, deoarece apa curata poate fierbe inainte ca lichidul de racire sa fiarba, cauzand supraincalzirea motorului.

Cu toate acestea, daca sunteti blocat pe autostrada sau oriunde altundeva in afara localitatii si nu aveti lichid de racire la indemana si nici nu aveti de unde sa cumparati, va recomandam sa stiti cum sa puneti apa in radiatorul masinii. Iata cum se face:

Asadar, dupa cum se poate vedea, sistemul de racire al masinii dvs. are un rol foarte important, si are nevoie de lichit pentru ca motorul sa nu se supraincalzeasca. Este foarte important sa stiti sa ii puneti apa radiatorului, pentru ca nu se stie niciodata unde va puteti trezi cu vreo surpriza neplacuta si sa fie nevoie sa faceti acest lucru.

In conditiile in care nu tineti cont de acest lucru, exista sanse mari sa aveti nevoie fie de un radiator nou, fie sunt sanse ca problemele aparute sa fie mai grave.

Exit mobile version