Cum utilizam normal electrocasnicele?

0 Shares
0
0
0

Sunt si persoane care au electrocasnice pe care nu le mai folosesc si ar vrea sa le valorifice din nou. De asemenea, sunt si persoane care au o nevoie urgenta de bani si nu vor sa stea si sa astepte dupa cei care ar putea sa le cumpere electronicele de pe site-urile de anunturi.

Pentru acestia noi recomandam amanet electronice. Aceste servicii pot fi utile si persoanelor care obisnuiesc sa isi schimbe des telefoanele, ceasurile sau alte astfel de obiecte electronice.

Pentru a obtine cele mai bune preturi pe electronicele pe care le detineti atat de la un amanet cat si de la persoanele care vor sa cumpere de pe site-urile de anunturi noi va recomandam sa le intretineti cat mai bine si sa le utilizati normal.

In acest articol ne-am decis sa va oferim un ghid despre cum se foloseste normal un obiect electronic pentru ca el sa aiba o viata cat mai lunga si pentru a putea obtine cele mai bune preturi pe el in momentul in care vrem sa il vindem.

In primul rand ar trebui sa evitati sa scapati electronicele in apa. Mai multe accidente care duc in final la decesul subit al dispozitivelor electronice au loc in urma contactului cu apa, indiferent ca discutam aici despre scaparea dispozitivului in chiuveta ori in cada sau despre vorbitul la telefon cand afara ploua.

Desigur ca sunt si telefoane care rezista foarte bine la apa insa de obicei este foarte bine sa evitati expunerea la orice lichid pentru ca toate dispozitivele moderne au anumite metode cu ajutorul carora cei din service pot sa afle ca dispozitivul a fost in contact cu substante lichide sau a stat in umiditate excesiva.

Riscati sa nu puteti repara produsele utilizand garantia tocmai din cauza ca le-ati utilizat intr-un mod necorespunzator.

Nu utilizati bateriile la temperaturi foarte mici sau foarte mari. Indifrente ca este vorba despre canicula pe timp de vara sau de ger iarna, acumulatorii si bateriile sunt pusi in cele mai multe dispozitive electronice mobile si sunt si extrem de sensibili la temperaturile extreme.

In frig va scadea foarte mult autonomia si efectul acesta va deveni permanent cand expunem foarte des bateria la frig, iar la caldura se va adauga si incalzirea bateriei ce poate determina umflarea sau chiar si explozia in unele situatii.

Efectele pe care caldura le are asupra circuitelor sunt mai mari cand folosim pentru un timp indelungat dispozitivul. Daca pentru un laptop exista mai multe solutii de racire in timpul verii, pentru tablete si pentru telefoane care sunt in general acoperite cu o carcasa de protectie care le fac sa se incalzeasca si mai tare, unica solutie este pozitionarea lor la umbra si evitarea utilizarii.

Evitati socurile mecanice. Stim ca este greu mai ales pentru cei care au copii mici dar socurile mecanice sunt o cauza foarte importanta a defectarii electronicelor. Un ecran se poate sparge usor si carcasa poate sa se deformeze si poate distruge circuitele din interior ori bateriile. Prin urmare ori cumparati carcase pentru protectie ce pot atenua socurile ori sunteti mult mai atenti cu ele.

0 Shares
You May Also Like