De ce isi repatriaza romanii rudele decedate din Marea Britanie?

0 Shares
0
0
0

La inceputul acestui an, aproximativ 411.000 de cetateni romani locuiau doar in Anglia, in timp de in intreg Regatul Unit, numarul romanilor trece de jumatate de milion.

Multi dintre romanii care au mers in Regat, au luat aceasta decizie sperand la un trai mai bun, iar unii au reusit sa isi indeplineasca toate obiectivele. Odata cu trecerea timpului insa, multi romani si-au gasit sfarsitul in Marea Britanie, iar familiile lor au accesat https://www.repatriere-romania.ro, pentru a lua legatura cu specialistii in repatriere decedati, pentru a le repatria decedatii.

Fie ca au murit in urma unor accidente de munca, din cauza accidentelor de circulatie, au fost ucisi sau s-au sinucis; familiile indoliate au dorit cu orice pret sa isi ingroape decedatii acasa. Accesand https://www.repatriere-romania.ro si alegand repatrierea rudelor decedate, cu toate cheltuielile incluse (transport funerar international, obtinerea documentelor, achizitionarea sicriului, imbalsamare si tot ceea ce este necesar), costurile au fost mai atractive decat costurile unei inmormantari in Marea Britanie.

Costul vietii in Marea Britanie difera mult in functie de locul in care locuiti. Costul mortii nu este diferit, existand o mare variatie regionala a costurilor pentru inhumare si incineratie. Din acest motiv, poate fi dificil sa se stabileasca costul mediu al unei inmormantari in Marea Britanie. Exista totusi cateva tendinte generale in ceea ce priveste pretul atat pentru eliminarea corpului, cat si pentru cheltuielile de inmormantare.

Care este costul mediu al unei inmormantari (Marea Britanie): cremarea

In ciuda traditiei crestine indelungate a inmormantarii, sapte din zece persoane din Marea Britanie aleg acum sa fie incinerate. Aceasta este de obicei optiunea mai ieftina si costa 755 lire sterline fara costuri suplimentare, cum ar fi un serviciu, flori sau un sicriu scump.

Vor fi costuri suplimentare pentru ingropare, dreptul exclusiv de ingropare si o piatra de cap daca cenusa va fi ingropata intr-un complot. In medie, un lot de cenusa costa 450 GBP in Marea Britanie. Cenusa care intra necesita, de asemenea, inchirierea spatiului columbarium, de multe ori pentru un deceniu la un moment dat. Aceasta costa in jur de 700 de lire sterline. Inclusiv toate celelalte cheltuieli necesare, costul mediu al unei inmormantari din Marea Britanie cu cremarea este de 3.311 lire sterline.

Alte servicii legate de incineratie pot costa mult mai mult. De exemplu, este posibila producerea de „diamante memoriale” prin extragerea, purificarea si comprimarea carbonului gasit in cremene umane. Pretul diamantelor memoriale depinde de caratul pietrei, dar poate costa pana la 12.505 GBP in Marea Britanie.

De asemenea, este posibil sa lansati in spatiul exterior ramasitele cremate ale persoanei iubite. Costul in acest sens este de peste 10.500 de lire sterline – mai putin decat un lot in multe cimitire din Londra. Acest lucru, desi este neconventional, este un excelent tribut adus celor cu adevarat aventurosi.

Care este costul mediu al unei inmormantari (Marea Britanie): inmormantarea

Datorita cheltuielilor de ingradire, dreptului exclusiv de ingropare si a unei pietre funerare, costurile de inhumare sunt aproape intotdeauna mai mari decat cele asociate cu cremarea. Costul mediu al unei simple inmormantari in Marea Britanie este de 1.847 de lire sterline.

In ultimii ani, costul unei inmormantari in Marea Britanie a crescut dramatic ca urmare a unui spatiu limitat de locuri de veci. Cele mai mari costuri funerare sunt in orase. In moarte, ca si in viata – spatiul este foarte scump, dar chiar si in zonele rurale inflatia a provocat cresteri abrupte ale pretului mormintelor. Inclusiv toate celelalte cheltuieli necesare, costul mediu al unei inmormantari din Marea Britanie cu inmormantarea este de 4.257 lire sterline.

Care este costul mediu al unei inmormantari la Londra?

In mod surprinzator, capitala Angliei este cel mai scump loc din Marea Britanie, cu o inmormantare de baza costand in jur de 5.529 de lire sterline. Aceasta este cu 41,9% mai mare decat media nationala.

Cel mai scump loc pentru a fi ingropat in Marea Britanie este Highgate Cemetery, care costa un total de 18.325 lire sterline, inclusiv taxe de ingradire, dar fara a include un sicriu, o piatra de cap sau orice alte cheltuieli funerare.

Cei care se odihnesc in Highgate”se vor bucura de compania lui Karl Marx, George Eliot, Douglas Adams, Lucian Freud, George Michael si Elizabeth Siddal”, printre multi altii. Se estimeaza ca 170.000 de oameni sunt inmormantati in Cimitirul Highgate, o mare parte dintre morminte fiind deschise doar ghidurilor turistice.

Asadar, dupa cum se poate vedea, atunci cand un roman isi pierde viata in Marea Britanie, cheltuielile sunt uriase, indiferent ca va fi incinerat sau inmormantat. Practic, este mai avantajos din punct de vedere financiar ca persoana decedata sa fie repatriata si inmormantata crestineste in Romania.

In plus, familia greu incercata, isi va putea vizita la cimitir ori de cate ori va dori ruda decedata, pe cand, daca cel decedat va fi inmormantat sau incinerat in Marea Britanie, costurile vor fi foarte mari, si cu siguranta mormantul nu va mai fi la fel de des vizitat.

0 Shares
You May Also Like