De ce multe femei isi doresc o colaborare videochat?

0 Shares
0
0
0

Foarte multe femei isi doresc o colaborare videochat dat fiind faptul ca locurile de munca din aceasta industrie vin cu o serie foarte importanta de avantaje.

In urmatoarele randuri ale acestui articol vom vedea de ce femeile isi doresc o colaborare videochat, si vom vedea si care sunt conditiile pe care le impun studiourile pentru o eventuala colaborare.

Videochatul este legal

In primul rand, chiar daca multa lume nu a privit sau nu priveste cu ochi buni videochatul, acesta este legal. Ba chiar mai mult, pentru a elimina orice speculatii, precizam faptul ca videochatul este reglementat prin Legea 196/2003, modificata si completata prin legea 496/2004, asa ca femeile isi pot indrepta atentia cu incredere spre studiourile de videochat. Daca esti tanara, draguta si plina de viata si iti doresti castiguri lunare mari, cu siguranta ai nevoie de o astfel de provocare.

Modelele pot castiga multe bonusuri

Modelele pot castiga in fiecare luna un bonus de performanta de exemplu, care le va spori substantial castigurile. Apoi, pot primi bonus de fidelitate, la o anumita vechime in cadrul agentiei de videochat.

Un alt exemplu de bonus este acela de recomandare, astfel ca modelele primesc sume de bani de fiecare data cand recomanda modele noi, iar aceste sume difera foarte mult de la un studio la altul.

De-asemenea, anumite studiouri ofera bonusuri de week-end care pot fi foarte mari, astfel ca modelele vor fi motivate sa lucreze si in zilele de week-end. Nu in ultimul rand, amintim bonusuril de bun venit in echipa (bonsuri de angajare), care pot fi mai mici sau mai mari, in functie de politica studioului.

Castigurile pot fi fabuloase

De regula, studiourile de videochat nu le impun targheturi modelelor, insa cu cat acestea lucreaza mai mult si aduc mai multi bani in conturile agentiilor, cu atat vor avea castiguri mai mari, plus diferite bonusuri. Exista modele cu o foarte mare experienta care castiga in fiecare luna peste 10.000 de dolari. Alte modele se multumesc si cu sume de bani mai mici, insa care depasesc 2000 – 3000 de dolari.

Programul de lucru este flexibil

Faptul ca programul de lucru este flexibil, este un alt avantaj mare al videochatului, iar foarte multe femei isi doresc un asemenea job. Acest lucru inseamna ca modelele isi pot stabili singure programul de lucru, pot alege tura pe care isi doresc sa munceasca, astfel incat sa aiba si timp liber pentru alte activitati precum scoala, facultate, iesiri cu prietenii, timp petrecut alaturi de cei dragi, etc.

Confidentialitate maxima

Multe femei isi doresc un asemenea job, insa fara ca persoanele dragi lor sa stie cu ce se ocupa de fapt. Ei bine, locurile de munca din videochat sunt confidentiale, iar agentiile de videochat nu vor face datele publice despre modelele lor. Mai exact, nimeni nu va putea afla despre modele ca practica aceasta activitate, fara voia modelelor.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante motive datorita carora din ce in ce mai multe femei isi doresc o colaborare videochat. In continuare vom vedea si care sunt conditiile necesare pentru o colaborare sau pentru o angajare videochat.

Conditiile de angajare

  • varsta minima de 18 ani, pentru a se putea incheia contractul de munca;
  • act de identitate valabil;
  • abilitati de operare calculator, pentru ca modelul petrece timp in fata calculatorului, insa la nevoie va beneficia de suport tehnic gratuit;
  • limba engleza la nivel de conversatie este de-asemenea o cerinta obligatorie, in conditiile in care clientii studiourilor de videochat sunt doar cetateni straini, insa modelele pot participa la cursuri pentru a-si imbunatati cunostintele de limba engleza.
  • seriozitate maxima;
  • aspect fizic placut, iar aici ne referim la trasaturi frumoase ale chipului si un corp frumos, nu neaparat la femei cu dimensiuni 90-60-90.

In ceea ce priveste programul de lucru, acesta este flexibil, insa modelele care isi doresc sa castige cat mai multi bani, ar trebui sa lucreze minim 160 ore in fiecare luna. Orele in plus de munca, vor contribui la cresterea veniturilor lunare, astfel ca banii incasati de modelele de videochat vor fi de ordinul miilor de euro.

Asadar, acestea sunt cele mai importante detalii de precizat in legatura cu avantajele dar si cu conditiile de angajare sau colaborare cu un studio de videochat.

0 Shares
You May Also Like
Ce face un grafician

Ce face un grafician?

Ce este un grafician si cu ce se ocupa el? Un designer grafic creeaza imagini digitale prin combinarea…