Entropia Universe- Ce este Sistemul Gold Card?

0 Shares
0
0
0

Jucatorii de Entropia Universe isi pot securiza contul prin sistemul Gold Card. Acest sistem de securitate este valabil pentru toti jucatorii, indiferent ca ei activeaza pe NextIsland, Rocktropia, Calypso sau oricare alta planeta din joc.

Desi a fost lansat cu cativa ani in urma, iar securitatea conturilor Entropia poate fi asigurata de mult mai noul sistem Entropia Pocket, sistemul Gold Card este inca folosit de catre  unii jucatorii.

Atat Gold Card cat si Entropia Pocket ofera o securitate in plus, toate conturile Entropia fiind deja securizate si protejate de sistemele de securitate implememntate la nivel de platforma.

Sistemul  Gold Card  este compus dintr-un card si un card reader, acestea genereaza o parola unica, contribuind astfel atat la securizarea contului cat si la protejarea contului dumneavoastra in cazul unui virus ce va poate afecta sistemul.

Cum se putea cumpara  sistemul Gold Card?

Odata cu implementarea sistemului Entropia Pocket, o aplicatie pentru device-urile mobile, sistemul Gold Card a fost retras din vanzari insa este inca activ  deoarece este utilizat de un numar foarte mare de jucatori Entropia Universe. Sistemul Gold Card putea fi achizitionat de la Trade Terminal /  sectiunea Real World Item si a costat 200 de PED, iar componentele erau expediate catre adresa pe care jucatorul a folosit-o pentru editarea detaliilor de cont.

Entropia Universe- Ce este Sistemul Gold Card

Cum se foloseste  Entropia Universe Gold Card?

Imediat dupa activarea sistemului Gold Card, logarea in contul Entropia Universe  se face cu ajutorul ID-ului si parolei , iar apoi o alta fereastra se deschide unde trebuie introdusa parola  afisata pe  card reader. Aceasta parola se genereaza prin introducerea cardului in card reader si este utilizata pentru o singura logare. De fiecare data cand jucatorul doreste sa se conecteze la contul Entropia Eniverse, este nevoie sa genereze o noua parola.

Este important de mentionat faptul ca odata instalat sistemul Gold Card sau Entropa Pocket, accesul  in contrul Entropia Universe se face doar cu ajutorul parolelor generate de aceste doua sisteme de securitate.

Cum se dezinstaleaza sistemul Gold Card atasat unui cont Entropia Universe?

Datorita faptului ca sistemul Gold Card ofera o securitate ridicata oricarui cont ce il are instalat, acest sistem nu poate fi dezinstalat  de catre utilizator, ci doar de catre departamentul de suport clienti. In acest sens jucatorii se pot loga pe contul de pe site  si vor trimite un support ticket, pentru toate celelalte sectiuni ale contului (“My items”, “Deposit”, “Account info” etc ) este nevoie de codul Gold Card.

In cazul in care din alte motive jucatorul nu poate accesa contul Entropia Universe, pentru a contacta departamentul support acestia au posibilitatea de a discuta online cu departamentul Live Support sau pot accesa sectiunea contact support / send a message.

Erori cunoscute:

  • Eroarea 72

Aceasta eroare apare atunci cand cititotul de card nu poate citi corect cardul. Aceasta eroare poate fi cauzata de praf, in acest caz este recomandata o stergere usoara a acestuia. O alta cauza poate fi bateria cititorului de card. Este indicat sa contactati departamentul suport pentru orice disfunctionalitate a sistemului.

  • Am generat prea multe parole, cu ajutorul Gold Card-ului, iar acum login-ul este blocat

In acest caz este recomandata generarea a 2 parole pe care sa le notati intr-un support case. In acest fel departamentul de suport clienti va resincroniza cardul dumneavoastra. Totusi este interzis generarea altor parole pana nu primiti raspunsul departamenului suport.

  • Mi-am pierdut Gold Card-ul

Responsabilitatea componentelor sistemului dar si al utilizarii acestuia revine jucatorului. In cazul in care sistemul sau o componenta a acestuia se pierde, jucatorul trebuie sa contacteze departamentul de suport clienti.

https://www.youtube.com/watch?v=j1nw__atmHA

 

 

0 Shares
You May Also Like
Ce face un grafician

Ce face un grafician?

Ce este un grafician si cu ce se ocupa el? Un designer grafic creeaza imagini digitale prin combinarea…