Factori de care depinde alegerea web hostingului

0 Shares
0
0
0

Fara cele mai bune gazduire web, abilitatea dvs. de a rula un site web de succes va fi serios impiedicata. Exista o gama ametitoare de furnizori de gazduire web care concureaza pentru afacerea dvs. Cum puteti identifica cel mai bun? Incepeti sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

Latime de banda

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti cand optati pentru un pachet de web hosting este sa va evaluati spatiul pe disc si nevoile de latime de banda. Daca site-ul dvs. contine o multime de elemente grafice, zeci de pagini si un trafic mare, veti avea nevoie de o latime de banda decenta si de spatiu pe disc. Planurile nelimitate sunt disponibile, si fac viata mai usoara. Daca site-ul dvs. va fi simplu si nu genereaza foarte mult trafic, ar trebui sa puteti scapa cu mai putin spatiu pe disc si latime de banda, insa un click aici va poate oferi mai multe informatii.

Compatibilitate

Tineti cont si de compatibilitate. In entuziasmul cautarii unui furnizor de servicii de gazduire a site-urilor web, s-ar putea sa treceti peste un lucru esential: tipul de sisteme de operare care sunt suportate. Nu doriti sa schimbati sistemele de operare, asa ca verificati dublu acest punct inainte de a va alege un furnizor.

Fiabilitate

Fiabilitatea si disponibilitatea sunt caracteristici critice care trebuie luate in considerare cand faceti cumparaturi in ceea ce priveste pachetul de gazduire web. Cele mai bune companii de gazduire web ofera rate de disponibilitate de 98 si 99%, numite frecvent “Uptime”. Este usor ca o agentie de web hosting sa faca astfel de afirmatii, insa este important sa va asigurati ca isi respecta promisiunile.

Securitate

Securitatea este de asemenea o preocupare esentiala. Alegerea unui furnizor de gazduire web fara a afla despre caracteristicile sale de securitate disponibile este o mare greseala. Lucrurile ca firewall-urile, backup-urile zilnice si autentificarea utilizatorilor trebuie sa fie incluse. De asemenea, este bine sa primiti notificari ori de cate ori se fac modificari, deoarece va pot alerta in legatura cu activitati suspecte.

Reputatie

Reputatia unei agentii care presteaza servicii de web hosting este fara doar si poate un aspect pe care trebuie sa il luati in calcul in momentul in care va indreptati atentia spre o anumita agentie. Exista atat de multe agentii de web hosting, incat este greu sa stiti care este cea mai buna solutie pentru dvs.

Cel mai indicat ar fi sa cautati informatii pe forumuri de specialitate, si sa intrebati mai multe cunostinte care detin un site sau un magazin online, pentru a putea alege cea mai buna agentie de hosting.

Preturi

Cu siguranta trebuie sa tineti cont si de preturi atunci cand va orientati spre o agentie de web hosting. De cele mai multe ori preturile solicitate de catre agentii sunt diferite, pentru exact aceleasi servicii, asa ca trebuie sa tineti cont si de acest aspect.

Ei bine, acestea sunt cam cele mai importante detalii de care ar fi indicat sa tineti cont atunci cand optati pentru serviciile unei agentii de web hosting.

0 Shares
You May Also Like
Ce face un grafician

Ce face un grafician?

Ce este un grafician si cu ce se ocupa el? Un designer grafic creeaza imagini digitale prin combinarea…