Incarcatoare pentru laptop ieftine si de calitate

0 Shares
0
0
0

Cand va doriti achizitionarea unui dispozitiv IT de multe ori va uitati pe langa brandul care il produce si la performantele acestuia cat si la pretul pe care il are afisat.

Multi dintre dumneavoastra va ganditi ca poate un produs mai ieftin poate avea performante la fel de bune ca ale unuia de firma, dar care nu este extrem de mediatizat.

Este important de remarcat ca foarte multi clienti achizitioneaza un produs in primul rand in functie de pretul acestuia. Si in cazul dispozitivelor IT, multi dintre cei care vor sa achizitioneze un asemenea produs se uita nu atat la performantele acestuia, cat la pretul de vanzare.

Cel mai important lucru este acela de a-si putea face treaba cu el. Este important pentru acest tip de clienti si magazinul de unde se poate procura mai ieftin acel produs.

Mentor-Market.ro ofera numeroase incarcatoare ale unor producatori putin cunoscuti la preturi accesibile pentru toti clientii magazinului. Printre aceste oferte se regasesc unele despre care majoritatea dintre noi nu au auzit vreodata sau au auzit foarte putin cate ceva despre acestea.

Incarcatoarele model Gateway de 19 V, de 3.16 A si 60 W reprezinta o oferta destul de atractiva in primul rand datorita pretului de achizitie si mai apoi datorita renumelui producatorului.

Clientul practic vaneaza pretul si apoi este interesat de brand, bazandu-se evident pe garantia identica cu a incarcatoarelor de la firme de renume. Un alt incarcator laptop extrem de bun si totodata avantajos ca pret este cel produs de GERICOM.

Acesta are 19V, 3.16 A si 60 de W. Incarcatorul pentru laptop Maguay este foarte putin cunoscut dar reprezinta un produs de calitate comercializat prin magazinul Mentor-Market.ro.

Acesta are 19 V, 1.58 A si 30 W, find o alegere destul de buna. Incarcatorul este compatibil cu numeroase laptop-uri ale unor branduri renumite dar si cu dispozitive mai putin consacrate pe plan mondial.

Un incarcator de asemenea compatibil cu numeroase marci de laptopuri este cel produs de NEC. Acesta are 19 V, 3.16 A si 60 W. Incarcatorul Asus este un incarcator pe care il veti gasi in oferta magazinului.

Acesta este realizat in special pentru laptopul Asus dar este compatibil de asemenea cu multe alte dispozitive ale altor branduri. Lenovo este un alt producator destul de putin cunoscut la nivel mondial dar care este foarte apreciat in Romania gasindu-se de asemenea in oferta magazinului.

Caracteristicile incarcatorului nu difera cu mult de ale altora cu mult mai renumite. LiteON este un incarcator destul de avantajos ca pret fiind ca si necunoscut nu numai pe plan mondial cat si la noi in tara.

Acesta este destul de apreciat de clientii magazinului care l-au achizitionat. Acest model de incarcator are 20 V, 2 A si 40 W. Este compatibil atat cu laptopuri ale unor companii renumite in domeniu, cat si cu diverse dispozitive mai putin populare.

Un ultim alimentator pe care il voi aminti aici, dar in nici un caz cel mai slab calitativ, este Delta ADP, de 19V, 3.68 A si 70 W. Toate aceste alimentatoare sunt compatibile cu majoritatea brandurilor existente pe piata.

0 Shares
You May Also Like
Ce face un grafician

Ce face un grafician?

Ce este un grafician si cu ce se ocupa el? Un designer grafic creeaza imagini digitale prin combinarea…