Lucruri Pe Care Le Puteți Face Pe Un Laptop Și Pe Care Probabil Nu Le Știați

0 Shares
0
0
0

Chiar dacă dețineți laptopul de câțiva ani, este posibil să nu fiți la curent cu unele dintre celelalte funcții pe care le are. Există încă unele lucruri pe care laptopul dumneavoastră le poate face și pe care nu le cunoașteți. Dacă sugestiile enumerate mai jos nu funcționează pe laptopul dvs., atunci ar putea fi timpul să vă uitați la această ofertă black friday pc și să vă cumpărați unul nou.

Lucruri Pe Care Laptopul Tău Le Poate Face Și Despre Care Nu Știi

Puteți intra în modul întunecat

O caracteristică frumoasă pe care o au laptopurile, chiar și cele noi pe care le poți obține printr-un gaming laptop black friday, este modul întunecat. Modul întunecat pentru un calculator are multe beneficii. În primul rând, îți ușurează privirea la ecranul laptopului. În al doilea rând, puteți economisi durata de viață a bateriei atunci când vă aflați în modul întunecat. De asemenea, vă ajutați laptopul să se încarce mai repede atunci când este în modul întunecat. Dacă încă nu sunteți conștient de acest lucru, puteți merge la panoul de setări și alegeți setarea Personalizare. Puteți alege apoi culoarea întunecată pe care o preferați. De asemenea, puteți face opțiunile mai specifice cu ajutorul setării Custom (Personalizat).

Puteți juca jocuri de pe o consolă

Laptopurile cu Windows au capacitatea de a transmite jocuri de pe Xbox prin intermediul aplicației Xbox care rulează prin intermediul laptopului. Deși acest lucru nu funcționează și pe alte console Xbox, este totuși bine de știut că vă puteți folosi laptopul pentru a transmite jocuri care, altfel, se joacă doar pe console.

Puteți fixa site-uri web în bara de activități

Dacă aveți un site web favorit pe care îl accesați des, îl puteți salva pe bara de activități accesând opțiunile More Tools (Mai multe instrumente) și fixându-l în bara de activități. Această capacitate vă facilitează întoarcerea la site-ul web oricând doriți să o faceți. Reduce timpul de deschidere atunci când mergeți mai întâi în browser, apoi căutați site-ul web și faceți clic pe acesta. Având site-ul web în bara de activități, vă puteți asigura că sunteți mai productiv și mai eficient în ceea ce privește timpul dumneavoastră,

Puteți folosi un monitor extensibil pentru laptop

Este posibil ca laptopul dvs. să aibă deja un ecran mare, dar asta nu înseamnă că nu puteți obține un monitor mai mare ca extensie de afișare pentru laptop. Cu tehnologia pe care televizoarele și monitoarele o au acum, puteți folosi de fapt aceste ecrane secundare pentru a vă ajuta să vă răspândiți mai bine ferestrele și aplicațiile. Puteți folosi mai multe monitoare astfel încât să puteți lucra simultan între aplicații și să vă gestionați mai bine timpul. Cei care lucrează la domiciliu pot maximiza această capacitate a laptopurilor lor, având o configurație frumoasă și eficientă prin care pot vedea tot ce au nevoie cu un simplu clic.

Lucruri Pe Care Le Puteți Face Pe Un Laptop Și Pe Care Probabil Nu Le Știați

Încă mai puteți fi surprinși de noile capacități ale laptopului dumneavoastră. Poate că laptopul tău are doi-trei ani, dar încă te poate șoca cu ceea ce poate face. Puteți încerca fiecare sfat care a fost sugerat mai sus și să vedeți dacă funcționează pe laptopul dumneavoastră. Dacă acesta ajunge la sfârșitul vieții sale, puteți oricând să verificați oferta black friday pc și să cumpărați cel mai bun pentru dumneavoastră. Dacă te joci des jocuri, poți alege și un laptop de gaming care să se potrivească nevoilor tale pe black friday pc portable gamer. Bucurați-vă de lumea laptopurilor!

0 Shares
You May Also Like
Ce face un grafician

Ce face un grafician?

Ce este un grafician si cu ce se ocupa el? Un designer grafic creeaza imagini digitale prin combinarea…