Pachet de avantaje complet pentru tine, in industria de videochat

0 Shares
0
0
0

Trebuie sa recunoastem, banii reprezinta unul dintre principalele motive pentru care cei mai multi dintre noi ajung sa petreaca ore multe la serviciu, uneori peste program si in zilele libere.

Fie din cauza costului mare al vietii, fie din dorinta de a acumula si de a avea mai mult, acceptam slujbe prost platite, uneori in conditii nu dintre cele mai bune, doar pentru a avea bani de chirie sau de rate la sfarsitul lunii.

Ce ai spune insa daca intr-o zi ai avea posibilitatea sa lucrezi intr-un mediu placut pentru tine, confortabil si calduros, iar veniturile tale sa se apropie de cele oferite in marile corporatii?

Pentru aceasta nu iti trebuie nici ani intregi de studii, nici experienta. In plus, dincolo de salariul motivant, ai putea avea parte de o suma intreaga de beneficii, care sa iti faca viata mult mai usoara si sa te ajute a castigi si mai multi bani?

Ei bine, toate acestea sunt posibile astazi in urma unui simplu interviu la BeYou Studio. Este unul dintre cele mai cunoscute studiouri de videochat din Bucuresti, cu filiale in toata Capitala, si unde zeci de tinere au impartasit experiente noi, care le-au adus numai satisfactii.

Sa vedem, asadar, cateva dintre avantajele oferite de aceasta industrie in plina ascensiune.

Venituri peste medie

Cum spuneam, principala atractie in cautarea oricarui job este data de bani. Daca alegi sa lucrezi la BeYou Studio insa, vei avea parte de venituri substantiale, chiar peste medie. Contacteaza BeYou Studio pentru detalii.

Acestea pot fi obtinute atat din statutul de angajat full-time, cu contract individual de munca, dar si in calitate de colaborator. Totul depinde de cat de mult doresti sa te implici in acest domeniu.

Daca alegi varianta unui contract full-time, atunci trebuie sa stii ca vei beneficia de toate avantajele conferite de acest statut. Incepand de la asigurari medicale si de pensii, pana la plata taxelor si impozitelor la stat, toate acestea vor fi onorate de catre angajator.

De asemenea, in calitate de colaborator, poti lucra pe baza de comision, care in multe cazuri poate ajunge si la 60-80 la suta din incasari.

La aceste performante se ajunge de obicei in urma unei experiente indelungate si cu efort consistent din partea ta, aceasta insemnand lucrul suplimentar, in zilele de weekend sau in sarbatorile legale precum Craciunul sau Pastele.

In plus, la momentul angajarii sau semnarii contractului de colaborare, vei beneficia de un training specializat din partea angajatorului.

Desi la prima vedere aceasta meserie pare una la indemana oricui, sunt o serie de reguli pe care, daca le respecti, vei atinge performante financiare de invidiat.

0 Shares
1 comment
  1. Fiecare job merita daca te regasesti in ehcipa respectiva. Videochatul este un domeniu care iti poate oferi ceea ce nu ai gasit pana acum, trebuie doar sa incerci, o experienta noua este un plus in dezvoltarea ta, atat profesionala, cat si persoanala.

Comments are closed.

You May Also Like
Ce face un grafician

Ce face un grafician?

Ce este un grafician si cu ce se ocupa el? Un designer grafic creeaza imagini digitale prin combinarea…