Planificarea, cea mai importanta deprindere a unui specilist IT

0 Shares
0
0
0

Proiectarea unui site web necesita o multime de munca, dar va ofera o flexibilitate pe care nu o aveti cu un blog sau un cont de facebook. Proiectarea propriului site va permite sa-l puteti face sa arate exact asa cum doriti si sa va exprime propria personalitate. Dar, amintiti-va ca invatarea modului de a crea un site bun poate lua timp. De aceea, angajarea unui specialist IT va poate salva de la o multitudine de neplaceri. O alta idee buna ar fi sa urmati Cursuri web Cluj.

Multe tutoriale va vor spune ca in primul rand ar trebui sa incepeti prin obtinerea de gazduire web sau un alt loc pentru a pune informatiile unei pagini virtuale. Si chiar daca acesta este un pas important, un specialist IT stie ca nu este primul pas. De fapt, a pune site-ul pe o gazda este ultimul lucru pe care il face un designer web.

Recomandat este, daca aveti de gand sa proiectati un site nou de la zero, prima data sa determinati ce editor veti folosi si la ceea ce vrei de la el.

Ganditi-va la lucruri cum ar fi: doriti sa invatati sau stiti deja HTML? Un editor de text poate foarte flexibil, dar daca nu stiti HTML atunci un editor complex ar putea fi o solutie mai buna. Aveti posibilitatea sa proiectati un site minunat cu oricare.

Vrei sa vinzi lucruri pe site-ul respectiv? Daca intentionezi, vei avea nevoie sa afli mai multe despre comert electronic si cum sa accepti plata de la clienti. In plus, unii specialisti IT sunt mai potriviti pentru site-uri de comert electronic decat altii.

Nu ai de gand sa scrii un blog? Blogurile sunt mult mai usor de abordat atunci cand utilizati software-ul potrivit pentru a le construi, iar unii editori au suport blog incorporat.

Daca nu ati planificat sa deveniti un web designer profesionist, atunci este nevoie de un profesionist.

Odata ce aveti un editor, incepeti proiectarea site-ului dvs, iar aici nu ma refer la partea tehnica. Pana ajungi sa te acomodezi cu HTML, lucreaza la propria imaginatie mai intai. Planificarea unui bun design al site-ului te va asigura ca acesta este intr-adevar bun.

Procesul de web design ar merge cam asa: determina scopul site-ului, planifica modul in care va functiona designul, incepe proiectarea site-ului pe suport de hartie sau intr-un instrument de grafica, creati continutul site-ului, incepe construirea site-ului cu HTML, testati site-ul asa cum este cand credeti ca l-ati terminat, incarcati site-ul la un furnizor de gazduire si testati din nou, promovati-l pe piata pentru a obtine vizitatori noi.

Proiectarea unui site web este mai mult decat HTML.

0 Shares
You May Also Like
Ce face un grafician

Ce face un grafician?

Ce este un grafician si cu ce se ocupa el? Un designer grafic creeaza imagini digitale prin combinarea…