3 modele de aparate antipasari pe care sa le ai in vedere

0 Shares
0
0
0

Atunci când te decizi să iei toate măsurile pentru a-ți proteja locuința și curtea de atacul păsărilor, cu siguranță vei avea în vedere gama diversificată de aparate antipasari disponibile la ora actuală pe internet. Doar că poate interveni o problemă, mai exact alegerea unui model anume. Dat fiind faptul că există atât de multe modele disponibile, nu este deloc ușor să faci o alegere.

De aceea, împreună cu echipa de la Fara-Daunatori.ro ne-am decis să venim în ajutorul celor care nu știu ce alegere să facă. Iar dacă ești și tu într-o astfel de situație, atunci recomandările din rândurile următoare ți-ar putea fi de mare ajutor.

Iată așadar care sunt cele 3 modele de aparate antipăsări care sigur se vor ridica la nivelul așteptărilor tale:

Aparat anti dăunători Ultra-Duet Repeller

Unul dintre cele mai bune aparate cu ultrasunete anti păsări este modelul Ultra-Duet. Acesta folosește două sisteme de sunet diferite cu ajutorul cărora emite mai multe unde ultrasonice în același timp, având astfel un nivel de eficiență foarte ridicat.

Este foarte important de precizat faptul că poate proteja o suprafață de până la 468 de metri pătrați, mai ales dacă nu întâmpină obstacole, în mediu exterior și până la 230 de metri pătrați, fără obstacole, la interior.

De asemenea, combate orice categorie de dăunători așa că vei reuși să rezolvi mai multe probleme în același timp, ceea ce reprezintă un avantaj foarte important.

Aparat anti păsări cu ultrasunete Bird Away

Un alt aparat foarte popular datorită eficienței sale în combaterea păsărilor este modelul Bird Away. Acesta te scapă de toate tipurile de păsări, de la porumbei la ciori sau vrăbii, așa că merită să îl folosești. Cum funcționează? Ei bine, are la bază principiul ultrasunetelor dar și al flashurilor luminoase cu ajutor cărora păsările sunt speriate.

Este un aparat cu o arie de acțiune ceva mai redusă, de până la 100 de metri pătrați însă aceasta poate fi mai mult decât suficientă atâta timp cât nu ai o locuință prea mare. Poate funcționa și la exterior, cu ajutorul unor baterii de 9v, sau conectat la priză de 220 cu un adaptor. Te va scăpa de păsări în cel mai scurt timp posibil.

Aparat antipăsări solar cu ultrasunete US1 70600

Un alt model de aparat antipăsări pe care trebuie să îl ai în vedere este ISOTRONIC US1 70600, fiind și ultima recomandare din acest articol.

Este un aparat universal care poate combate așadar mai multe tipuri de dăunători, nu numai păsări ci și pisici sau câini. Important este faptul că poate fi alimentat cu energie solară, fiind astfel ideal pentru mediul exterior. Poate fi utilizat oriunde și totodată protejează o suprafață generoasă de până la 100 de metri pătrați. În ceea ce privește prețul, acesta este foarte accesibil!

Acestea sunt așadar cele 3 recomandări de aparate antipăsări pe care le-am pregătit pe tine, iar pe toate le poți achiziționa la cel mai bun preț pe fara-daunatori.ro. Încearcă-le și tu iar astfel combaterea păsărilor devine mai simplă ca niciodată.

0 Shares
You May Also Like