3 tipuri de afaceri care pot folosi aparate de odorizare

0 Shares
0
0
0

Afacerile care presupun interactiunea directa cu clientii si primirea vizitelor acestora sunt din ce in ce mai raspandite, deoarece oamenii prefera sa vada sau chiar sa probeze produsele pe care si le doresc inainte de a le cumpara. In plus, sfera serviciilor este de asemenea tot mai dezvoltata, oferind de la servicii de consultanta pana la servicii de infrumusetare.

Aparatele de odorizare nu mai sunt de mult un secret al celor mai mari afaceri din strainatate, cel mai bun exemplu fiind lanturile hoteliere care folosesc acelasi parfum in toate unitatile pentru a le crea vizitatorilor o experienta placuta in timpul sederii si a-i convinge sa se reintoarca. Foloseste-te si tu de acest truc, in special daca ai una dintre aceste afaceri:

  1. Un magazin de imbracaminte sau incaltaminte

Atunci cand isi cauta haine sau accesorii, femeile petrec ore in sir in magazine si de cele mai multe ori nu iau o decizie pe loc. De aceea, este important ca magazinul tau sa le ramana in minte dintre zecile pe care le viziteaza in decursul unei zile. Foloseste un aparat de odorizare cu o esenta romantica, florala sau fructata, si efectul este garantat.

  1. Un salon de infrumusetare

Femeile viziteaza aceste saloane nu doar pentru servicii necesare, cum sunt epilarea sau pensatul, ci pentru intrega experienta de care au parte aici. Prin urmare, ai numai de castigat daca iti faci clientele sa se simta ca intr-un spa inca de cand intra pe usa. Pentru a obtine acest efect, opteaza pentru o esenta de vanilie sau orhidee.

  1. Un birou notarial sau de avocatura

De cele mai multe ori, atmosfera intr-un astfel de birou este una sobra datorita naturii activitatii desfasurate. Dar nu trebuie sa fie asa, iar clientii tai nu trebuie sa se simta ca in sala de judecata – pana la urma, au apelat la serviciile tale ca sa evite sa ajunga acolo. Ajuta-i sa se relaxeze cu o esenta cu miros familiar, cum sunt ciresele sau florile de tei.

Profita de toate beneficiile pe care ti le ofera un aparat de odorizare si achizitioneaza chiar acum unul din magazinul Elixir!

0 Shares
You May Also Like
Ce este Ethereum

Ce este Ethereum?

Asadar, ce este Ethereum? Analizam una dintre cele mai populare retele blockchain din lume, de la o simpla…