4 lucruri pe care trebuie să le ştii înainte de a-ţi pune fațete de porțelan

0 Shares
0
0
0

Faţetele de porţelan sunt una dintre cele mai noi soluţii disponibile în cosmetica dentară! Această opțiune minunată de tratament a deschis calea pacienților care doresc un zâmbet mai luminos, mai alb, de tip Hollywood. Acestea fiind spuse, ați putea fi interesat de fațete pentru a vă îmbunătăți vizibil zâmbetul, dar aveți întrebări la care doriți să primiți răspuns înainte de a vă angaja la acest tratament. Continuați să citiți pentru a afla patru lucruri importante despre faţete pe care fiecare pacient ar trebui să le cunoască.

1 Faţetele acoperă majoritatea imperfecțiunilor

Fațetele de porțelan sunt utilizate în principal pentru a rezolva defectele estetice minore ale dinților. Stomatologul dumneavoastră va aplica foi subțiri de porțelan dentar pe suprafețele exterioare ale dinților afectați, îmbunătățind instantaneu aspectul acestora. Acestea pot corecta o gamă largă de probleme, inclusiv, dar fără a se limita la, dinții ciobiți sau crăpați, petele și decolorarea, golurile dintre dinți și multe altele. Dar pentru probleme grave, cum ar fi dinții grav deteriorați sau lipsă, fațetele nu sunt eficiente, deoarece au nevoie de o suprafață adecvată pe care să fie lipite.

2 Pot trata unul sau mai mulți dinți

Un lucru grozav în legătură cu fațetele este capacitatea lor de a trata orice număr de dinți; dacă aveți doar un singur dinte care necesită atenție, o fațetă va rezolva problema. Pe de altă parte, dacă aveţi un întreg rând de dinți care are mare nevoie de o schimbare, puteți primi un întreg rând de fațete care vă vor transforma complet zâmbetul. Libertatea de a alege dinții care necesită tratament nu este întotdeauna o opțiune, atunci când vine vorba de stomatologia estetică, dar cu faţetele, libertatea de a alege este încurajată!

3 Procesul durează puțin timp

Oricât de simplu este procesul de montare a faţetelor, acest proces poate dura câteva ore sau poate fi necesară chiar o a doua programare.

Stomatologul dumneavoastră trebuie să pregătească mai întâi dinții afectați prin îndepărtarea unei cantități mici de smalț de pe suprafața lor exterioară, astfel încât fațetele să poată fi lipite corect. De asemenea, medicul dentist trebuie să ia amprente ale gurii, astfel încât fațetele să poată fi personalizate pentru a se potrivi în interior. În cele din urmă, fațetele trebuie, de asemenea, măsurate și ajustate cu precizie înainte de a fi plasate definitiv pe dinți.

Cu toate acestea, atunci când comparați acest proces de tratament cu unele dintre celelalte opțiuni disponibile, care uneori pot dura săptămâni sau luni, durata pentru montarea fațetelor nu este lungă.

4 Fațetele necesită întreținere suplimentară minimă

Din momentul în care sunt plasate, faţetele vă vor îmbunătăți aspectul zâmbetului, dar pentru ca noul zâmbet să rămână atât de frumos, trebuie să aveţi grijă de faţetele dvs. Din fericire, fațetele din porțelan nu necesită îngrijire specializată suplimentară; pur și simplu periați-le și curățați-le așa cum ați face cu dinții naturali. Acest lucru va ajuta foarte mult la păstrarea integrității lor, astfel încât să le puteţi ţine cel puțin 10 ani!

Fațetele de porțelan pot transforma complet un zâmbet compromis într-unul frumos și atrăgător! Dacă sunteți curios în legătură cu fațetele, pentru a vă îmbunătăți aspectul dinţilor, discutați cu medicul dentist. La cabinetele stomatologice Dent Plus  puteţi face o programare pentru a vedea dacă faţetele sunt o opțiune viabilă pentru dumneavoastră.

0 Shares
You May Also Like