Care sunt cele mai bune 5 mărci de uleiuri esențiale?

0 Shares
0
0
0

Aromaterapia vă poate transforma viața în bine. Probabil va intrebati care sunt cele mai bune uleiuri esentiale. Uleiurile esențiale ajută mintea și corpul în mod holistic, sporind calitatea vieții. Cu toate acestea, rezultatele dorite pot apărea numai atunci când selectați o marcă de uleiuri esențiale de înaltă calitate.

Dar cum ştiţi care sunt cele mai bune uleiuri esentiale?

Certificarea uleiurilor esențiale

Testarea științifică a unui ulei esențial într-un laborator este cel mai sigur mod de a determina calitatea și adecvarea uleiului. În plus, o marcă de uleiuri esențiale credibilă trebuie să utilizeze un laborator terț pentru a obține rezultate independente.

Rezultatele de laborator arată toate componentele chimice din uleiuri și determină în mod concludent dacă aldultranții, contaminanții sau diluanții sunt sau nu prezenți în proba de ulei. Acest tip de certificare este costisitor și consumă mult timp – multe mărci de uleiuri esențiale nu fac deloc acest lucru.

Cele mai bune mărci de uleiuri esenţiale ar trebui să-și supună uleiurile la teste științifice credibile de laborator pentru a respecta standardele de control al calității. Să aruncăm o privire asupra primelor 5 marci de uleiuri esențiale de pe piață.

Organic Aromas

Marca Organic Aromas este cunoscută mai ales pentru crearea difuzorului de nebulizare, un dispozitiv de difuzare a uleiului esențial care și-a propus să îmbunătățească modul în care aromaterapeuții profesioniști administrează uleiuri esențiale pacienților lor. Realizat în mod natural din lemn de esență tare reciclat și un rezervor de sticlă suflat manual, unde se află uleiul, care nu intră în contact cu niciun material plastic.

Organic Aromas se bucură de recenzii impresionante de la cumpărători verificați şi vinde uleiuri esențiale certificate organice pure, precum și uleiuri neecologice pentru consumatorii cu buget mai mic, dar care îşi doresc o calitate superioară.

cele mai bune uleiuri esentiale

Cele mai bune uleiuri esentiale: doTerra

doTerra este o marcă bine cunoscută de uleiuri esențiale care vinde o mare varietate de uleiuri. Compania a decis să își stabilească propriul standard pentru a determina puritatea uleiurilor, astfel că a creat un protocol denumit CPTG (Certified Pure Tested Grade). Acest protocol prevede că se efectuează testări riguroase ale loturilor de ulei. Prin acest protocol de calitate, marca se asigură că numai uleiurile pure sunt vândute clienților.

Diana Gubas este aromaterapeut şi terapeut holistic care vă poate oferi cele mai bune recomandări de uleiuri esențiale doTerra. 

Plant Therapy

Plant Therapy este un alt brand popular de uleiuri esențiale. În ceea ce privește calitatea uleiului, aceștia utilizează testarea GC-MS. Testul de cromatografie a gazelor și spectrometrie de masă este utilizat pentru identificarea, măsurarea și separarea constituenților chimici dintr-o probă de ulei.

Eden’s Garden

Eden’s Garden este o altă marcă cunoscută de uleiuri esențiale. Potrivit companiei, se efectuează teste riguroase pe loturile de ulei pentru a asigura o calitate superioară. La cerere, clienții pot primi un certificat de analiză, specificații și un raport MSDS pentru uleiurile esențiale vândute. În plus, uleiurile sunt testate GC-MS de către terți pentru a asigura siguranța. Compania are, de asemenea, aromaterapeuți certificați, care cercetează întotdeauna noi cunoștințe pentru a-și îmbunătăți ofertele de produse.

Young Living printre cele mai bune marci de uleiuri esentiale

Young Living este un brand pionier în industria uleiurilor esențiale și este cel mai bine cunoscut pentru catalogul lor divers de uleiuri, precum și pentru sublinierea „relațiilor” lor cu fermierii. Brandul a dezvoltat programul de conformitate Lacey Act pentru a verifica și asigura calitatea uleiului esențial. Acest regim de reglementare auto-creat are cinci etape generale în care Young Living încearcă să-și evalueze furnizorii.

0 Shares
You May Also Like