5 lucruri esențiale pentru venirea pe lume a bebelușului tău

0 Shares
0
0
0

Sosirea unui nou-născut este un moment emoționant dar și foarte solicitant. Pentru a fi sigură că totul va decurge minunat, ai nevoie de o organizare foarte bună. Trebuie să ai în vedere asigurarea unui mediu sigur, confortabil și iubitor pentru bebelușul tău.

Când vine vorba de pregătirea pentru momentul mult așteptat, acela când micuțul tău va ajunge acasă, ai nevoie de o listă cu obiecte esențiale pe care trebuie să le deții.

Iată 5 lucruri de care cu siguranță vei avea nevoie!

1.    Pătuț și leagăn

Unul dintre obiectele cele mai importante este pătuțul copilului. Acesta trebuie să fie atât confortabil, cât și sigur pentru ca cel mic să se odihnească în siguranță. Pentru aceasta, asigură-te că pătuțul are o saltea potrivită pentru nou-născuți și este amplasat într-un loc corespunzător, unde copilul tău să fie protejat de eventualele pericole. De mare ajutor ți-ar putea fi și achiziționarea unui leagăn. Pentru momentele în care ai nevoie de mâinile libere pentru a te ocupa de restul treburilor casnice, micuțul tău se poate relaxa într-un loc sigur și relaxant.

2.    Scaun auto

Scaunul auto este un accesoriu esențial pentru siguranța bebelușului tău în timpul călătoriilor. Pentru a te putea bucura de beneficiile acestuia, trebuie să faci o achiziție adecvată și să îl instalezi corect în mașină. Pentru a fi sigură că iei decizia corectă, alege un scaun reglabil pentru a se potrivi cu înălțimea și greutatea bebelușului tău. Cu ajutorul unui scaun potrivit, micuțul tău se va bucura de un spațiu sigur într-o poziție corectă pentru vârsta lui.  

3.    Produse de îngrijire

Pentru primele momente petrecute împreună acasă, vei avea nevoie de produse de îngrijire speciale pentru nou-născuți. Setul tău trebuie să conțină un șampon delicat, săpunuri fără parfum, loțiuni de corp potrivite pentru pielea delicată a bebelușilor, scutece, șervețele umede și o cremă pentru iritații. Acestea ar fi lucrurile esențiale pentru menținerea igienei bebelușului tău. Pe parcurs, vei cunoaște nevoile copilului tău și vei completa acest set.

4.    Hăinuțe

Atunci când vine vorba de articole vestimentare, cu siguranță ai tendința de a exagera prin cumpărarea multor hăinuțe. Însă nu uita că cel mai important este ca cel mic să se simtă confortabil, în materiale naturale și non-iritante. Alegerea bumbacului sau a bumbacului organic îi va permite să se bucure de materiale moi, respirabile potrivite pentru pielea sa delicată. Poți alege din gama de body-uri pentru bebeluși de pe babyjohn.ro. Acolo vei găsi diversitatea și calitatea de care ai nevoie.

5.    Jucării și cărți

Chiar dacă poate ai impresia că acest capitol nu este important pentru un nou-născut, te înșeli. Acestea îl ajută pe micuțul tău în procesul de dezvoltare și stimulare, precum și la explorarea lumii înconjurătoare. Există pe piață jucării de explorare senzorială, jucării muzicale sau cele ce îi încurajează mișcarea. Atunci când faci o alegere, asigură-te că sunt fabricate din materiale sigure și non-toxice și că sunt potrivite pentru nivelul de dezvoltare al celui mic.

Așadar, dacă vei ține cont de câteva lucruri mici, vei fi pregătită pentru venirea pe lume a bebelușului tău. După ce totul este aranjat, relaxează-te și bucură-te de clipele minunate ce vor urma!

Sursa foto: Pexels.com

0 Shares
You May Also Like