5 motive pentru care vei dori sa citesti Humankind: A Hopful History

0 Shares
0
0
0

O lectura frumoasa si speciala despre umanitate, este Humankind: A Hopeful History. Cartea scrisa de Rutger Bregman este o adevarata opera de arta. Ea evidentiaza frumusetea rasei umane si pune in valoare foarte frumos aspectele care tin de dezvoltarea si evolutia rasei. Se spune ca omul este in esenta bun si ca are atributele de a face mult bine.

De aceea este important sa poti citi aceasta carte si sa ai o noua perspectiva, curata, vie si optimista despre rasa umana. O sa iti schimbi privirea de la lucrurile dificile si o sa pui un nou sens existentei tale. Poti gasi aceasta carte pe Books-Express.ro, unde vei putea descoperi si alte titluri atractive pe aceeasi tema.

O sa te bucuri de usurinta de a face o comanda pe site si de modalitatile de livrare care te ajuta sa ai cartile rapid la tine acasa. Iata de ce este bine sa citesti aceasta carte si de ce este ea recomandata oricarui om care doreste sa cunoasca secretul umanitatii:

  1. O sa ai mai multa incredere in umanitate

Traim intr-o societate care are multiple defecte. In prezent se pune accentul pe distrugere, pe aspecte negative si pe deciziile nepotrivite pe care le iau cei mai importanti oameni sau chiar oamenii de rand.

De aceea era nevoie de o carte care sa scoata in evidenta si increderea pe care o poti avea in oameni. Ei sunt in esenta buni si pot decide sa construiasca, sa castige respectul semenilor lor. Iata o carte care te ajuta sa ai o noua perspectiva si sa te bucuri de ceea ce poti sa devii sau esti deja.

  • „Binele invinge” este o idee care te va ajuta sa depasesti obstacolele din viata ta

Daca vei reusi sa te ghidezi dupa ideea conform careia esti in esenta bun, atunci vei putea si sa te bucuri de avantajele de a vedea totul din aceasta perspectiva.

Vei putea sa depasesti cu usurinta obstacolele care apar in viata ta, fie ca este vorba despre aspectele majore sau despre lucruri mici, pe care le intalnesti zilnic. Vei avea puterea de a descoperi solutiile si de a sti ca totul sta in puterea ta.

  • Perspectiva include parerea unita a filozofilor, psihologilor si altor specialisti in domeniile sociale

Cartea de fata include parerile unite ale mai multor specialisti din domeniile ce tin de natura umana. De aceea o sa te poti bucura de mai multe tipuri de idei si o sa poti sa te dezvolti cunoscandu-le.

  • Tu faci parte din umanitate si vei putea descoperi binele din interiorul tau

Daca o sa ai incredere in umanitate ca intreg, atunci o sa te poti descoperi si pe tine din ce in ce mai adanc.

  • O lectura frumoasa si optimista, care te va sustine in a vedea perspective noi de fiecare data

Cartea se recomanda pe sine prin scrisul frumos si lectura placuta, plina de insemnatate pe care autorul o daruieste umanitatii.

0 Shares
You May Also Like