5 motive pentru care vrei sa plantezi Aubretia in gradina ta

0 Shares
0
0
0

Plantele pe care le alegi in gradina ta sunt importante. Ele determina diverse tipuri de amenajari si te ajuta sa ai permanent plante potrivite pentru anotimpurile diferite ale anului. Este bine sa alegi florile sau arbustii si in functie de solul de care dispui, de locul in care le plantezi.

De asemenea, este bine sa decizi totul si conform zonelor de soare sau umbra pe care le ai in gradina ta. Poti sa descoperi foarte multe tipuri de plante pe care le poti cumpara pentru curtea ta, la Verdena.ro.

De aici poti cumpara Aubretia, care este o planta foarte frumoasa si care te va ajuta sa poti folosi pamantul mai nisipos. Iata 5 motive pentru care vrei sa plantezi Aubretia in gradina ta:

  1. Este o planta foarte frumoasa

Unul dintre principalele motive pentru care poti planta aceasta floare este frumusetea ei. Este de inaltime mica si este o planta perena, mereu verde. Frunzele ei mici verzi-gri ies in evidenta si scot in valoare florile colorate. Este atractiva pentru orice gradina care are locuri cu stanca sau cu pietre. Ea creste foarte bine in aceste tipuri de amenajari.

Florile sunt dese si de cele mai multe ori formeaza un pat de culoare in curtea ta. Vei putea sa te bucuri de aceasta planta alaturi de cei dragi tie, de oricate ori petreci timp in gradina sau in foisorul amenajat de catre tine.

  • Poti alege mai multe soiuri cu flori diferite, pentru a aduce culoare in gradina

Exista mai multe tipuri de soiuri asemanatoare ale acestei plante. Poti sa cumperi diferite flori Aubretia de pe Verdena.ro, care iti ofera diverse variante disponibile. Alege sa iti infrumusetezi peisajul curtii prin Aubretia Stadtpark, Aubretia Downers, Aubretia Rosenteppich, Aubretia Red Carpet. Fiecare dintre aceste plante sunt diferite prin culoare si caracteristici generale.

  • Se planteaza din luna mai pana in iunie

Poti planta aceasta floare din luna mai pana la iunie. Ea poate sa infloreasca spectaculos chiar din aprilie si mai si te poate bucura pentru mai mult timp, fiind o planta rezistenta. Are nevoie de putine conditii pentru a ramane frumoasa pentru cateva luni de zile si a te bucura de oricate ori doresti sa iti admiri gradina.

  • Este o planta care are origine alpina mediteraneana

Fiind o planta de origine alpina, ea rezista foarte bine atunci cand este plantata in zone cu sol nisipos, de-a lungul bordurilor sau in zona mai putin prietenoase. Este o planta care are frumusete si rezistenta si care o sa te ajute sa intretii usor gradina.

  • Are nevoie de locuri insorite si se adapteaza foarte usor la inghet sau la seceta, dupa aclimatizare

Aceasta planta este dornica de locuri insorite. Ea are posibilitatea de a rezista foarte usor la inghet si la seceta, dar doar dupa aclimatizare. Poti sa te bucuri de aspectul ei frumos pentru mult timp si o sa fie permanent verde. Florile ei colorate iti vor atrage permanent privirea si te vor relaxa. 

0 Shares
You May Also Like