7 instrumente pe care un creator de aplicatii trebuie sa le foloseasca

0 Shares
0
0
0

În lumea înversunata a marketingului mobil, fiecare agent de marketing are nevoie de un set de instrumente demne în arsenalul sau pentru a-si desfasura cu succes campania publicitara. Aceste instrumente ajuta în mod eficient la crearea de aplicatii inteligente, la promovarea excelenta a aplicatiilor si la îmbunatatirea aplicatiilor bazate pe date.

În acest articol, vom discuta, prin urmare, despre 7 instrumente grozave care sunt utilizate de toti specialistii în marketing eficienti pentru campanii de marketing mobile exemplare. Cititi mai departe:

USABILITYHUB

Un instrument gratuit vital utilizat de numerosi specialisti în marketing astazi este UsabilityHub. Acest instrument este utilizat pentru testarea si evaluarea diferitelor modele si testarea proiectelor de navigatie, fluxurilor de ecran, utilizarea caracteristicilor pentru site-uri web si aplicatii. Puteti alege dintre:

Faceti clic pe Test

Acest test permite sa masuram eficacitatea proiectelor, monitorizând modul în care utilizatorii completeaza un flux de cai necesar pe baza instructiunilor.

Testul de cinci secunde

Testati inteligibilitatea design-urilor cerând publicului sa reminisca informatii dintr-un design dupa ce l-ati uitat timp de 5 secunde.

Test de preferinta

Solicita utilizatorilor sa aleaga între doua optiuni de proiectare.

ORG

ORG este un instrument utilizat de numerosi specialisti în marketing pentru a crea site-uri web usor de utilizat si calitativ superioare. Acest instrument este aplicabil pentru a ajuta la îmbunatatirea proiectelor de site-uri web, precum si a aplicatiilor de site-uri web.

Aceasta aplicatie testeaza în continuare proiectele interfetei si împartaseste rezultatele în timp real cu specialistii în marketing, ajutându-i astfel sa încadreze aspectele si stilurile aplicatiilor cu mai multa eficienta.

ARHIVA UX

Creat special pentru ecranele aplicatiilor iPhone, deci pentru aplicatiile care ruleaza pe un display iPhone 11 de exemplu, acesta prezinta diverse modele care sporesc expertiza utilizatorilor. Mai mult, Arhiva UX ofera fluxuri de ecran de aplicatii pentru 22 de tipuri diferite de sarcini.

APP ANNIE

Un alt instrument de analiza a magazinului de aplicatii, acesta va ajuta în urmatoarele moduri:

  • Scanati topurile zilnice ale aplicatiilor.
  • Monitorizati concurentii
  • Guesstimates, rate de adoptare a aplicatiilor încrucisate
  • Observati istoricul clasamentului aplicatiilor si multe altele

OPTIMAL

Pentru testarea iesirii din aplicatiile mobile si a proprietatilor web Optimizely este cel mai bun pariu. Ce este mai mult? Acest lucru va ajuta sa:

  • Efectuati modificari vizuale minus utilizarea codului prin intermediul editorului vizual Optimizely.
  • Mariti variabilele la nivel de cod.
  • Lansati în timp ce testati functii noi.
  • Actualizati modificarile picturale în timp real, fara a fi nevoie de aprobarea App Store.

CRITTERCISM

Acesta este un alt instrument frecvent utilizat de numerosi agenti de marketing pentru analiza performantelor aplicatiilor.

Acest instrument furnizeaza rapoarte de blocare în timp real si diagnostice ale aplicatiilor care ajuta aplicatiile sa-si gaseasca si sa-si remedieze instantaneu problemele. Mai mult, specialistii în marketing pot urmari actiunile utilizatorilor si pot afla exact ce a dus la eroare. Acest lucru permite companiei sa rezolve problema si sa remedieze rapid defectiunile pentru a îmbunatati experienta utilizatorului.

Brach Metrics

Brach Metrics ajuta aplicatiile sa creeze linkuri profunde dedicate, care va vor permite sa va imbunatatiti urmarirea descarcarii aplicatiei.

Daca un public web îti instaleaza aplicatia în timp ce citeste continut mobil, poti readuce utilizatorul specificat înapoi la bucata de continut originala din aplicatie pe care o citea înainte la instalarea aplicatiei.

Ei bine, iata, aceste 7 aplicatii sunt utilizate în mod ideal de toti dezvoltatorii de aplicatii mobile. Deci, daca doriti ca campania dvs. publicitara sa prospere, investiti astazi în aplicatiile de mai sus.

0 Shares
You May Also Like
Ce face un grafician

Ce face un grafician?

Ce este un grafician si cu ce se ocupa el? Un designer grafic creeaza imagini digitale prin combinarea…
Ce este Ethereum

Ce este Ethereum?

Asadar, ce este Ethereum? Analizam una dintre cele mai populare retele blockchain din lume, de la o simpla…