Adaugarea suportului de videochat pentru propriul site

0 Shares
0
0
0

Esti obisnuit deja probabil sa folosesti videochat-ul pentru a discuta cu clientii (daca lucrezi in mediul IT), cu colegii, prietenii sau rudele. O foarte mare parte a intalnirilor in ziua de astazi, la nivel global, se intampla pe Skype. Daca doresti angajare videochat, poti gasi informatii pe AngelsofLove.ro!

Daca lucrezi intr-o companie sau ai propriul site si vrei sa asiguri o comunicare cat mai buna intre tine si clientii tai, cel mai bun lucru pe care il poti face, este sa adaugi suport de videochat, direct in website.

Folosirea Skype este destul de convenabila pentru intalnirile (sesiunile de videochat) care se tin pe perioade mai lungi, dar nu este cu adevarat cea mai rapida metoda de a comunica cu un client.

De aceea exista CustomerIcare. Aceasta este de fapt o fereastra de videochat live, cu capabilitati video si audio, ce poate fi folosita de catre clientii tai direct pe site, pentru a initia un apel audio sau audio-video. Nu este nevoie sa descarci un soft adiacent, trebuie doar sa intrebi despre user-name-ul clientului si sa programezi o intalnire.

Cum se implementeaza o fereastra de videochat de tip CustomerICare, in mod gratuit:

•    Deschide-ti un cont gratuit CustomerICare prin apasarea butonului “try for free” din header-ul paginii web (nu este nevoie de introducerea datelor unui credit card, asa cum procedeaza foarte multe site-uri).
•    Executa “paste” pentru propriul cod html, inainte de tag-ul paginii tale web.
•    Alege o parola pentru a putea finaliza procesul de sign-up
•    Incepe sesiunile de videochat cu vizitatorii propriului website!

Asta e. Este atat de simplu!

Daca lucrezi in industria de videochat de acasa, aceasta posibilitate iti poate crea noi perspective pentru dezvoltarea afacerii tale. Iti poti crea astfel un site de prezentare (pentru persoana ta), in care poti adauga mici clipuri, fotografii sau alte materiale de prezentare, dar si o fereastra de videochat live, ce va putea fi folosita de catre vizitatorii tai, oricand vei fi disponibil sau disponibila pentru scurte sedinte de videochat.

Suportul pentru videochat nu este pentru toata lumea.

Ca si majoritatea produselor, poate fi foarte folositor pentru unii si complet neinteresant pentru altii, dar in cazul tau, va fi necesar cu siguranta, pentru ca industria de videochat presupune un marketing al persoanei foarte dezvoltat si intr-o sincronizare continua cu ultimele descoperiri tehnologice.

Daca lucrezi in aceasta industrie, atunci esti unul dintre cei care are nevoie de acest serviciu, pentru ca nu te poti baza doar pe site-urile pe care lucrezi, acestea au de cele mai multe ori prezentari de scurta durata, care nu spun totul despre tine sau nu neaparat tot ceea ce ai dori tu sa spui sau sa prezinti despre propria persoana.

Astfel, crearea unui website propriu in care sa poata fi inglobata si posibilitatea de videochat live intre tine si clientii sau vizitatorii tai, este o oportunitate de care trebuie sa profiti.

Exista si companii foarte mari ce ofera in momentul de fata suport prin videochat live in website, unele dintre acestea sunt Amazon si Kindle.

0 Shares
You May Also Like