Ai nevoie de un barbershop disponibil chiar astazi? Cauta-l cu ajutorul platformei Stailer!

0 Shares
0
0
0

Si barbatii intampina inconveniente cand vine vorba de programarile la salon. Si ei trebuie sa astepte dupa disponibilitatea stilistilor la care s-au obisnuit sa mearga. De regula femeile cand gasesc un stilist bun se tin de el ca scaiul, fiindca le e teama sa experimenteze alte saloane. Dar barbatii cand gasesc un stilist se tin de el din pura lene de a mai cauta pe altul, chiar de trebuie sa astepte o luna sa se tunda.

Insa uneori, viata iti impune situatii si evenimente inopinante la care trebuie sa arati ferches, caz in care clar nu-ti mai permiti sa astepti atat. Ai nevoie sa gasesti un frizer si un barbier rapid, ca tu sa te prezinti la eveniment aratand “tipla”, iar Stailer este cel ce te ajuta.

Ce anume este Stailer, mai exact

Este o platforma online de programari la saloanele de hair & beauty. Accesezi www.stailer.ro si de acolo treaba-i pe cat se poate de simpla. Selectezi filtrele de cautare si anume orasul din care esti, genul masculin in acest caz, serviciul dorit, data si ora cand esti tu disponibil, iar Stailer iti afiseaza doar saloanele ce se incadreaza in cerinte.

Din lista afisata tu alegi unde vrei sa mergi. Primesti informatii ca pretul serviciilor din saloane, recenzii ale altor clienti, poze ale salonului sau ale altor lucrari, in baza carora tu-ti formezi o opinie si alegi ce-ti convine. Pentru moment locuitorii oraselor Iasi, Cluj, Timisoara, Oradea si Bucuresti se bucura de platforma, insa Stailer se va extinde cat de curand. Asta nu inseamna ca nu o poti folosi daca esti de exemplu in trecere prin aceste orase si nu cunosti zonele.

Daca mergi in vacanta in Timisoara ca sa vizitezi orasul si sa faci poze, dar nu ai apucat sa te barbieresti sau sa te tunzi, fa-ti rapid o programare la salonul Breathless Gentlemans Room, extrem de apreciat de timisoreni.

Stailer – gratuit, rapid, flexibil, util

Platforma poate fi utilizata atat de catre barbati, cat si de catre femei si este complet gratuita. In doar 5 minute poti sa-ti faci o programare la un salon si sa mergi in aceeasi zi, ceea ce in trecut era un lucru imposibil. Clientii gaseau greu disponibilitate la alt salon decat al lor, fapt pentru care si renuntau de multe ori la ce-si doreau sau amanau. Si barbatilor le place sa aiba sprancenele aranjate, asa ca daca vrei sa gasesti salonul potrivit, acceseaza aici lista cu saloanele de pensat pentru barbati din Timisoara.

Totusi, un cont creat aici iti aduce mai multe avantaje. Din cont ai acces spre toate programarile viitoare la saloane, de unde iti poti seta remindere pentru fiecare in parte. Acolo vezi ce saloane ai frecventat, ca sa stii care stilisti vor ramane in lista preferintelor tale. Tot din cont pot anula programarile in cazul in care intervine ceva. Fara sa dai un telefon sau sa iti ceri scuze. Anuland din timp, oferi sansa altor clienti sa gaseasca locul liber pe scaunul salonului.

Alatura-te si tu lumii Stailer si vei observa cat este de usor acum sa ajungi la stilistii preferati. Pentru informatii suplimentare in legatura cu platforma scrie la support@stailer.ro sau ia parte la live-urile Q&A de pe site.

0 Shares
You May Also Like