Alegerea pantofilor pentru barbati stilati, pas cu pas

0 Shares
0
0
0

Nu doar femeile sunt preocupate de ceea ce inseamna alegerea pantofilor si de varietatea acestora. Barbatii prezinta interes pentru acest domeniu mai ales ca la mijloc este vorba de confortul lor, de ceea ce incalta si impreuna cu tinuta trebuie sa creeze un stil, o poveste.

Meticulosi din fire, atenti la fiecare detaliu si mai degraba rationali in alegeri, barbatii se vor orienta spre acea categorie de incaltaminte ce defineste in primul rand stilul dorit.

Dupa o atenta analiza vor alege ce pare sa li se potriveasca mai bine. Formula elegantei masculine este de cele mai multe ori simplitatea in cazul barbatilor. Insa in fapt stilul minimalist ascunde si nevoia de preocupare pentru finsiaj si textura, intrucat automat ies in evidenta.

Stilul unui gentleman desavarsit

Pantofii din piele intoarsa, preferati la capitolul casual sau smart casual. Pentru a face o diferenta clara intre ce poti purta intr-un cadru ce impune eleganta suprema si intr-o zi in care esti relaxat poti alege pantofii din piele intoarsa oricand, in timp ce pantofii lacuiti spre exemplu sunt potriviti evenimentelor formale.

Vei dori cu siguranta pantofi eleganti barbati din piele naturala intrucat indiferent de tipul pielii, de textura sa, ca tip de material este unul dintre cele mai convenabile. Ofera confort, stare de bine, sunt rezistenti, iar calitatea ii defineste.

La capitolul cromatic, trebuie spus ca negrul a fost multa vreme emblema elegantei. Poate de aceea pare sa fie una dintre cele mai populare alegeri. Practic era singura varianta pentru un barbat, dar nu mai este cazul. La fel de bine se poate alege nuanta de maro. Ori in functie de costum si de tonurile alese incaltamintea aleasa poate fi de nuante variate, de la bordo la verde, cogniac si nu numai.

Sunt preferati pantofii cu siret? Desigur ca acestia sunt o varianta clasica deja si una dintre cele practice, intrucat sistemul de inchidere este oarecum ajustabil, permite flexibilitate si un mulaj perfect pe picior. Insa la fel de bine se pot alege si pantofii cu catarame, ce au si rol estetic, cu o conditie – sa nu fie vorba de un eveniment formal, acolo unde esti personaj principal.

O alta tendinta interesanta in ultimul timp se refera si la mocasinii masculini. Acestia sunt tot mai preferati intrucat permit un nivel inalt de confort. Nu se poarta cu ciorapi, lasa glezna la vedere si adesea sunt asociati cu pantaloni cu o linie stramta pe picior.

Sunt interesanti prin insasi forma lor. Iar daca te intereseaza sa porti acest gen de incaltaminte, dar mai ales sa ai si sansa de a etala pantofi originali poti incerca cei propusi de ANNA CORI in colectia dedicata barbatilor.

Cu elemente decorative, din piele intoarsa sau piele naturala, in diferite tonuri de culoare – ba chiar optiuni dintre cele mai indraznete, de rosu, mov, verde etc. – mocasinii sunt o alegere ideala mai ales in aceasta perioada.

In orice caz, orice alegere de incaltaminte vizeaza si nevoia de a-i purta cu incredere, emanand siguranta de sine. Alesi cu atentie, combinati cum trebuie, pantofii vor fi vedeta din tinuta ta.

0 Shares
You May Also Like