Alegerea pensulei pentru unghii false cu gel

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca pentru doamne si domnisoare, manichiura este cartea de vizita. Multi barbati, in momentul in care fac cunostinta cu o femeie, mai intai de toate ii analizeaza unghiile.

Sii de ce barbatii se uita mai intai de toate la unghiile unei femei? Pentru ca acestea arata daca femeia este ingrijita si daca pune mare pret pe imaginea sa, sau daca nu conteaza foarte mult pentru ea sa aiba un aspect ingrijit.

Aici gresesc multe femei, pentru ca atunci cand participa de regula la un eveniment important sau cand trebuie sa arate impecabil la o intalnire de afaceri sau oriunde altundeva, pun mare pret pe machiaj, si neglijeaza manichiura.

Ei bine, manichiura nu trebuie sub nici o forma sa fie neglijata. Daca nu iti permite timpul sa mergi in fiecare luna la salon pentru ca o manichiurista profesionista sa iti faca unghiile impecabile, nu trebuie sa iti faci griji.

Poti alege sa iti faci manichiura acasa, fie cu oja semipermanenta, fie cu gel, si vei arata ca iti pasa de tine, de unghiile tale si de imaginea ta. Cu siguranta alta va fi imaginea pe care o vei avea, alta va fi prima impresie si altfel te vei simti in pielea ta.

Daca vrei sa iti faci acasa manichiura, trebuie sa iti indrepi atentia spre cele mai bune produse, de cele mai bune oje semi sau geluri pentru unghii si alte cele, trebuie sa iti alegi si o pensula pentru manichiura, precum Kolinsky Roubloff DS43R10.

Pensula pentru manichiura este fara doar si poate, unul dintre cele mai importante instrumente pe care trebuie sa le ai acasa atunci cand te ocupi personal de manichiura. Aceasta joaca un rol important chiar si in ceea ce priveste succesul profesional al unei manichiuriste profesioniste.

Este foarte important sa te asiguri ca iti alegi o pensula de calitate superioara precum aceasta pensula Kolinsky Roubloff DS43R10, si la fel de important este sa te asiguri ca te ocupi de intretinerea acesteia.

Pensulele pe care le folosesti in cazul in care iti faci unghiile cu gel, este foarte important sa le cureti cu servetele din microfibra, iar firele de par este de-asemenea deosebit de important sa fie aliniate perfect. Protejeaza firele pensulei cu un capac.

Este de-asemenea foarte important sa stii ca pensulele pe care le folosesti pentru gel, trebuie sa fie ferite de razele soarelui. Nici macar lumina razelor soarelui nu trebuie sa patrunda pe masa ta de lucru.

Este de-asemenea foarte important sa te asiguri ca feresti pensula respectiva si de lumina lampilor UV sau LED. Nu in ultimul rand, este necesar sa stii in ceea ce priveste pensulele pentru manichiura cu gel, ca trebuie sa ai o pensula pentru gelurile color, o pensula pentru gelurile clear si pensula separat pentru cele cu glitter.

Cu siguranta vei avea nevoie si de pensula de decor pentru gel. Acestea se curata intr-o solutie speciala pentru curatarea pensulelor. Apoi trebuie ca aceste pensule sa aiba capacul pus, si sa fie protejate de orice fel de lumina.

In ceea ce priveste pensulele pentru picturile acrilice pe care le vei folosi la finalizarea picturii, trebuie sa stii ca este nevoie sa le speli cu apa, fara sapun sau alte solutii.

In ceea ce priveste pensulele care se folosesc pentru constructia unghiilor din acryl, acestea se imerseaza bine in liquid curat, dupa care se sterg bine. O astfel de pensula nu trebuie lasate cu firele de par in jos, pentru ca in cazul in care sunt depozitate cu firele de par in sus, liquidul se va scurge in tija metalica unde sunt prinse firele de par, iar apoiu acestea se vor ingalbeni.

0 Shares
You May Also Like