Android: 7 aplicatii care nu ar trebui sa lipseasca niciodata de pe telefonul tau

0 Shares
0
0
0

Multe dintre ele sunt inutile, dar altele nu pot si nu ar trebui sa lipseasca niciodata din telefonul tau. Iata cateva. Android este un sistem complet. Exista o aplicatie pentru aproape orice, dar nu toate aplicatiile sunt la fel si exista unele de care nu ne putem lipsi. Iata 7 aplicatii indispensabile pentru telefonul tau.

Android: 7 aplicatii pe care trebuie sa le instalezi neaparat

In timp ce descoperim ca exista  aplicatii periculoase care iti strica telefonul, luam in considerare si cele 7 aplicatii obligatorii pe care trebuie sa le instalezi pentru a deveni un utilizator Android puternic si complet. In cazul in care ecranul telefonului are probleme, intrati pe inlocuire display Nokia.

Android Auto

Oricine conduce nu poate sa nu instaleze sistemul Android Auto. Acesta vine standard pe unele modele de masini si are ca scop evitarea distragerilor in timpul condusului prin intermediul unei platforme controlate de sistemul de asistenta vocala Google Assistant. Consola transforma interfata intr-un tablou de bord digital care este intotdeauna gata sa raspunda la solicitarile noastre. Interfata se adapteaza la un afisaj cu taste mari, iar distragerea atentiei devine imposibila. De neratat si actualizata in mod constant.

Shazam

Te uiti la un film sau asculti la radio un cantec al carui nume nu-l stii? Descarcati si instalati Shazam si recunoasteti instantaneu melodia prin activarea microfonului de pe dispozitiv.

Spotify

Cea mai buna muzica si lista de redare. Disponibil pe o multitudine de platforme, va permite sa ascultati cea mai buna muzica in streaming fara limite. Cel mai bun serviciu din lume, cu posibilitatea de a elimina publicitatea si de a adauga noi caracteristici cu versiunea Premium, pentru care exista o promotie de 3 luni la pretul de 0,99 euro.

Tunein Radio

Pe Spotify nu avem un serviciu de radio, asa ca putem alege excelentul Tunein Radio, ale carui caracteristici includ compatibilitatea totala cu difuzoarele din seria Google Home pentru streaming radio direct si includerea in rutine. Nu doar radioul local, putem asculta orice post si toate podcasturile.

Twitter

Nici macar nu are nevoie de o prezentare. Este un microblogging care va permite sa impartasiti si sa urmariti persoane, pagini si artisti celebri. Vine complet cu modul Dark Theme atat in versiunea web-app, cat si in cea de aplicatie pura. Acesta va permite sa obtineti informatii in timp real despre tot ceea ce se intampla in lume.

Waze

Acolo unde Google Maps nu ajunge este Waze, sistemul de navigatie prin satelit a carui popularitate creste vertiginos. Acesta integreaza toate functiile de navigare intr-o interfata simpla, cuprinzatoare si eficienta. Va permite sa explorati locuri si sa obtineti informatii actualizate despre accidente, puncte de control si radare de viteza. Atat de interesant incat a devenit sistemul implicit al multor masini populare.

Whatsapp

Nici macar pe aproape. Whatsapp este aplicatia de mesagerie numarul unu in lume. Aflat in fruntea clasamentelor Android si iOS, nu mai este doar o modalitate de a trimite simple mesaje text. Este un hub cu o multime de functii pentru a partaja, a suna si a contacta prietenii si familia de aproape si de departe.

0 Shares
You May Also Like