Aplicatii utile pentru smartphone-urile cu sistemul de operare Android

0 Shares
0
0
0

Inca din prima clipa in care au aparut pe piata, telefoanele mobile inteligente ne-au creat dependenta, iar acest lucru nu trebuie sa ne mai surprinda daca stam sa tinem cont de toate aplicatiile extrem de utile care pot sa fie aplicate pe un smartphone.

Si cum sistemul de operare cel mai popular al smartphone-urilor este sistemul de operare Android, in continuare vom discuta despre cele mai importante aplicatii care pot fi instalate pe un telefon care are acest sistem de operare.

Pentru ca noi sa avem atat de multe aplicatii instalate pe telefoane, exista o multime de experti in creare aplicatii mobile, care zi de zi lucreaza foarte mult in acest sens.

Ei bine, daca si tu ai un smartphone cu sistemul de operare Android, cu siguranta ar trebui sa ai instalata aplicatia Messenger, pentru a putea comunica cu toti prietenii virtuali din lista de prieteni.

Tot pentru a comunica usor cu persoanele apropiate ai putea sa iti instalezi aplicatii precum WatsApp sau Viber. Vei putea instala si aplicatii precum Facebook sau Instagram, aplicatii care sa iti permita sa vezi cele mai noi postari ale prietenilor virtuali, sau care iti pot oferi sansa de a posta tot ceea ce iti doresti.

Cu siguranta asta nu este tot, mai ales acum cand lumea foloseste telefonul si pentru a efectua plati online. In aceasta situatie, vei avea nevoie si tu de aplicatia Mobile Banking de exemplu, care te va informa atunci cand iti intra bani in cont, sau atunci cand scoti bani din cont.

Waze este o alta aplicatie pe care ar trebui sa o instalezi in telefonul tau cu sistemul de operare Android. De ce? Pentru ca ti se poate intampla sa mergi in oras si sa nu cunosti denumirea strazilor. In acest sens, vei folosi aplicatia Waze, care este o aplicatie de tip GPS si care te va scoate din incurcatura.

Duolingo este o aplicatie perfecta pentru tine in conditiile in care ai de gand sa inveti de la zero o limba straina. Aceasta aplicatie iti poate oferi exercitii de dictie, si te poate invata fel si fel de cuvinte care iti pot fi de mare ajutor. In prezent, aplicatia te poate ajuta sa inveti limba engleza, limba franceza, limba italiana, limba portugheza, limba spaniola sau limba germana.

Shazam este o alta aplicatie extrem de cunoscuta, aplicatie pe care trebuie sa o ai instalata atunci cand detii un smartphone cu sistemul de operare Android. Aceasta aplicatie te ajuta sa descoperi cele mai frumoase melodii pe care le auzi la televizor sau la radio.

Cu siguranta atunci cand folosesti un telefon care are sistemul de operare Android trebuie sa ai instalata si aplicatia AccuWeather, o aplicatie care iti ofera cele mai precise informatii in ceea ce priveste prognoza meteo.

Asadar, dupa cum se poate observa, telefoanele mobile sunt atat de importante datorita muncii pe care o depun zi de zi specialistii care creaza aplicatii pentru smartphone, pentru ca noi sa ne putem bucura mereu de cele mai interesante si utile aplicatii.

0 Shares
You May Also Like
Ce face un grafician

Ce face un grafician?

Ce este un grafician si cu ce se ocupa el? Un designer grafic creeaza imagini digitale prin combinarea…
Ce este Ethereum

Ce este Ethereum?

Asadar, ce este Ethereum? Analizam una dintre cele mai populare retele blockchain din lume, de la o simpla…