Aplicatiile utilizate de adolescenti si care sunt functiile lor

0 Shares
0
0
0

Pentru multi poate fi o intrebare interesanta care dintre aplicatiile pentru utilizarea adolescentilor si tinerilor sunt cele mai descarcate. Facebook nu mai este singura aplicatie pe care tinerii o pot folosi. Acum, isi posteaza fotografiile pe Instagram, impartasesc momente in povestile Snapchat sau trimit mesaje prietenilor lor prin WhatsApp.

Marea varietate de site-uri si aplicatii sunt din ce in ce mai utilizate de adolescenti si chiar de copii. Acest lucru este extrem de util pentru expertii in marketing digital care doresc sa stie care sunt tendintele in utilizarea retelelor sociale.

Deci, sa intalnim acest top al diverselor aplicatii pe care le folosesc in prezent milenii. Daca adolescentul tau a primit un telefon nou, nu uita sa il protejezi cu un geam sticla protectie telefon.

  1. GroupMe

Este o aplicatie noua care nu se incarca si nu are limite pentru a trimite mesaje directe. Utilizatorii pot adauga contacte prin numarul de telefon sau adresa de e-mail. De asemenea, este posibil sa trimiteti fotografii, videoclipuri, linkuri, sondaje si alt continut.

  • Kik Messenger

Este o aplicatie care permite copiilor si adolescentilor sa trimita mesaje text gratuit, folosind doar nume de utilizatori si filtrand contactele cu care doresc sa inceapa o conversatie. In plus, pot trimite mesaje cu imagini, videoclipuri, meme, gif-uri si emoji, in orice moment al zilei si nu are limite de caracter.

  • WhatsApp

Aceasta este aplicatia cea mai utilizata de adolescenti, deoarece permite efectuarea de apeluri si apeluri video, trimiterea de mesaje text, audio, videoclipuri, fotografii si alte documente catre mai multe persoane, in orice moment, fara restrictii. De asemenea, este posibil sa il utilizati in versiunea sa web pentru computere. Totul gratuit si numai cu conexiune la internet.

  • Facebook Messenger

Este o alta dintre cele mai cunoscute aplicatii de mesagerie utilizate de adolescenti. Marele sau avantaj este ca este gratuit si include mai multe functii de comunicare. Printre acestea se numara apeluri, apeluri video, camere de chat, videoclipuri.

Este chiar posibil sa va conectati cu prietenii Instagram si sa purtati chaturi cu emojis, stickere, gif-uri, mesaje vocale. De asemenea, pot trimite fisiere, fotografii si videoclipuri nelimitate.

  • Telegrama

Telegram este o aplicatie gratuita si fara anunturi pentru trimiterea de mesaje text. Ceva care, fara indoiala, il face sa fie unul dintre cele mai alese de adolescenti.

Fiecare mesaj text si apel telefonic este criptat, ceea ce este atractiv din punct de vedere al confidentialitatii. In plus, Telegram va permite sa trimiteti orice tip de fisier doriti, indiferent de dimensiune. Lucrul uimitor este ca puteti crea grupuri de chat de pana la 200.000 cu care puteti partaja fotografii, videoclipuri, autocolante animate si emoji.

  • Instagram

A devenit o retea sociala foarte populara pentru tinerii cu varsta de peste 15 ani. Utilizatorii pot trimite mesaje private, partaja videoclipuri, fotografii si povesti in orice moment.

Un alt element care face din Instagram un favorit este acela ca poti urmari profilurile vedetelor tale preferate si sa comentezi actualizarile lor. In plus, utilizatorii isi pot configura contul pentru a-l face public sau privat, astfel incat adeptii lor sa-si poata vedea postarile.

  • Tumblr

Tumblr este foarte asemanator cu un blog si Twitter. Actioneaza ca o comunitate in care se schimba opinii cu privire la problemele actuale si se genereaza o intalnire cu oameni cu aceleasi gusturi.

Utilizatorii pot crea si urmari bloguri care pot fi vizualizate de oricine. De asemenea, puteti partaja imagini, fotografii, videoclipuri, linkuri, gif-uri si clip audio.

0 Shares
You May Also Like