Aspecte de luat în considerare atunci când cumperi un ceas online

0 Shares
0
0
0

Ceasurile clasice sunt utile pentru mai mult decât pentru a spune timpul. În plus, sunt un articol căutat care poate completa orice imagine și poate comunica gustul, stilul de viață și chiar succesul tău.

Dar cum poți alege un ceas care îndeplinește toate aceste cerințe? Mai ales când există atât de multe opțiuni disponibile? Pentru a te ajuta, îți prezentăm un ghid concis care prezintă cele cinci criterii pe care ar trebui să le examinezi înainte de a cumpăra un ceas online.

1) Cât de bine se potrivește

Mărimea încheieturii mâinii este un aspect esențial atunci când alegi un ceas. Ia în considerare un cadran mai mare și mai robust dacă ai o încheietură mare; ceasurile subțiri, mici, pot părea prea fragile. Un ceas care este excesiv de mare ar putea părea la fel de deplasat.

2) Moda

Versatilitatea este esențială atunci când alegi un ceas. Unele persoane pot alege un gadget recent introdus care poate avea o varietate de funcții suplimentare, cum ar fi urmărirea fitnessului. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor preferă ceva simplu și tradițional, precum ceasul Ingersoll automatic, I11702.

Indiferent ce ai alege, asigură-te că completează ansamblurile de zi cu zi pe care le porți și încearcă să alegi o nuanță neutră. De obicei, curelele sunt detașabile și poți alege dintre piele sau brățară.

3) Păstrarea valorii și stabilirea prețurilor

Nu ar trebui să consideri ceasul ca investiție. Spre deosebire de ceasurile istorice, va fi dificil ca un ceas să-și crească valoarea în viitor, după ce a fost achiziționat. Dacă dorești să cumperi un ceas mai costisitor și să-l vinzi mai târziu, ar trebui să examinezi prețurile versiunilor pre-deținute și noi ale aceluiași model și marcă.

4) Întreținere

Când cumperi un ceas de mână, la fel ca un vehicul, va avea nevoie de întreținere. Unele mărci de ceasuri de mână sunt mai durabile și au o reputație mai mare pentru longevitate. Acestea vor avea nevoie de întreținere redusă, dar pot fi mai scumpe inițial. În această situație, poate fi avantajos să plătești mai mult în avans și să economisești bani pe termen lung. Când vine vorba de întreținere, ar trebui să te bazezi doar pe asistența profesioniștilor.

5) Cureaua de ceas

Sunt disponibile diferite tipuri de materiale pentru curele de ceas, inclusiv pânză, metal, ceramică, plastic și cauciuc. Tipul de curea pe care o alegi va depinde de propriul stil și de locul în care porți ceasul. Pentru situații de urgență, nu este niciodată o idee rea să păstrezi mai multe curele de ceas.

Unul dintre cele mai răspândite materiale pentru curele de ceas este pielea. Are un design tradițional și este disponibilă în mai multe culori.

Plastic – Curelele de ceas din plastic sunt adesea văzute pe ceasurile sport sau casual și au proprietăți de absorbție a șocurilor, rezistente la impact și umiditate. Curelele de ceas din plastic sunt adesea mai durabile și mai confortabile decât cele din piele.

Cauciuc – Benzile de ceas din cauciuc sunt comparabile cu cele din plastic. Sunt de lungă durată, confortabile și eficiente. Acestea sunt ideale pentru ceasurile de sport și scufundări datorită caracteristicilor lor robuste și largi.

Oțel inoxidabil – De obicei, benzile din oțel inoxidabil sunt un amestec de crom și oțel. Sunt rezistente la rugină, de lungă durată și mai puternice decât orice alt material.

0 Shares
You May Also Like