Avantaje si dezavantaje pentru rca-ul online

0 Shares
0
0
0

Dat fiind faptul ca o polita de asigurare rca este obligatorie pentru toate autovehiculele, este cat se poate de firesc ca fiecare sofer sa caute cele mai eficiente solutii pentru a incheia o polita de asigurare rca.

Ei bine, multi soferi cunosc brockeri de asigurare de prin oras, altii isi incheie de multi ani asigurarea tot la acelasi brocker, asa ca in mod evident nu vor schimba brokerul.

Avantajul pe care le are un brocker este acela ca poate sa ii prezinte clientului mai multe oferte, de la mai multe companii de asigurari, iar clientul poate alege cea mai atractiva varianta pentru polita de asigurare.

De mentionat este si faptul ca exista multi soferi care de cand si-au cumparat prima masina, nu au schimbat compania de asigurari, asa ca acestia de cele mai multe ori incheie o polita de asigurare direct la compania preferata.

In acest caz, marele dezavantaj este acela ca nu pot afla si preturile altor companii, pentru a face o comparatie intre cat platesc ei pentru o polita rca, si cat platesc alti soferi.

In ultimii ani, din ce in ce mai multi soferi au inceput sa incheie polite de asigurare rca online, asa ca vom vedea care sunt avantajele si dezavantajele unui rca online.

Ei bine, un prim avantaj pentru incheierea unei polite de asigurare rca online este acela ca polita poate fi incheiata chiar de acasa. Este nevoie doar ca soferul sa completeze datele necesare (datele personale ale proprietarului masinii, datele masinii), adresa si numarul de telefon, dupa care va finaliza comanda si ii va fi emisa polita de asigurare. Aceasta va fi livrata prin curier rapid in 24 – 48 de ore, pentru ca soferul sa nu ramana descoperit.

Soferii care incheie o polita de asigurare rca, pot vedea un calculator rca, astfel ca vor afla cat costa o polita de asigurare pentru masina lor la fiecare companie de asigurari. In acest fel, soferii vor putea alege o polita mai ieftina sau una mai scumpa, in functie de preferinte.

Politele de asigurare rca au preturi mai mici decat cele incheiate la un brocker de asigurari, pentru ca aici nu se mai plateste comision. Plus de asta, transportul este gratuit, asa ca pentru soferi este mai avantajos sa incheie o polita de asigurare online pentru masina lor.

Un alt avantaj al incheierii unei polite de asigurare rca online, este acela ca site-urile de specialitate le vor aminti soferilor inainte cu una – doua saptamani ca le expira polita, pentru a avea timp sa incheie o alta polita, fara a ramane descoperiti.

Exista insa si dezavantaje pentru politele online, iar aici putem aminti in primul rand timpul de asteptare pana cand ajunge polita la destinatie.

Apoi, se poate ca polita emisa sa contina anumite greseli, iar acestea sa nu mai poata fi remediate, pana la incheierea urmatoarei polite de asigurare.

Una peste alta insa, tinand cont de toate aspectele, o polita de asigurare auto online, are mai mult mai multe avantaje decat dezavantaje.

0 Shares
You May Also Like
Ce este Ethereum

Ce este Ethereum?

Asadar, ce este Ethereum? Analizam una dintre cele mai populare retele blockchain din lume, de la o simpla…