Beneficiile pentru sanatate ale purtarii bijuteriilor din argint

0 Shares
0
0
0

Veti fi incantat sa stiti ca exista o multime de beneficii pentru sanatate care vin cu purtarea de bijuterii din argint. Multi dintre noi folosim bijuterii din argint, deoarece este tendinta modei sau o cultura. Cei mai multi dintre noi nu suntem constienti de beneficiile pe care le pot oferi aceste bijuterii. Am adunat informatii semnificative pentru dvs. si speram ca aceste informatii va vor ajuta cu adevarat sa stiti de ce este benefica purtarea acestor accesorii cumparate de la o casa de amanet argint la cel mai bun pret.

Utilizarea istoric a argintului pentru prestatia de sanatate

Cu mult inainte ca oamenii de stiinta occidentali sa descopere beneficiile pentru sanatate ale argintului ca germicid si antibiotic, utilizarea argintului ca agent anti-bacterian poate fi urmarita in epoca greaca si romana.

Folosirea argintului ca vase si ustensile de baut pentru depozitarea apei, a vinului si a mancarii a fost gasita pe vremuri. Se stia ca argintul era un agent puternic pentru uciderea bacteriilor si prevenirea stricarii alimentelor.

Pana la sfarsitul anilor 1800, oamenii de stiinta occidentali au redescoperit ceea ce se stie de mii de ani ca argintul este un puternic luptator de germeni. Apoi s-au dezvoltat argintul medicinal compus si argintul a devenit frecvent utilizat ca medicament.

Pana in 1940, pe piata existau aproximativ patru duzini de compusi diferiti de argint, care erau folositi pentru a trata fiecare boala infectioasa cunoscuta. Acestea au fost disponibile sub forma orala, injectabila, publicitara.

Medicina de argint si-a pierdut popularitatea

Argintul a fost candva folosit pe scara larga de catre toti practicienii de sanatate ca antibiotic si anti-viral. Nimic nu a functionat mai bine si nimic nu face acum. Cu toate acestea, FDA si-a inceput miscarea impotriva produselor din argint in anii 1930, deoarece argintul (ca substanta naturala) nu poate fi brevetat; partenerii din industria comerciala a vaccinurilor au putut sa-si breveteze produsele. Medicamentul de argint a fost apoi sters din manualele si toate mentiunile despre argint au disparut.

A supravietuit utilizarii unor preparate de argint in medicina conventionala. Pentru a mentiona doar cateva, utilizarea nitratului de argint diluat in ochii nou-nascutilor pentru a se proteja de infectii.

Filtrele si tabletele de purificare a apei din argint sunt fabricate in Elvetia si folosite de numeroase companii aeriene nationale si internationale pentru a preveni cresterea algelor si bacteriilor. S-a adaugat argint la bandaje si spray dezinfectant pentru a fi folosit ca agent anti-bacterian.

Este inca utilizat in centrele de arsuri spitalicesti pentru capacitatea sa incredibila de a vindeca arsurile mai rapid decat steroizii. Astazi, unii cercetatori considera ca potentialul argintului incepe sa fie descoperit.

Care sunt beneficiile pentru sanatate care vin cu purtarea de bijuterii din argint?

Aici, vom discuta despre beneficiul pentru sanatate al purtarii de bijuterii din argint si stiinta din spatele ei.

Daca utilizati laptopuri si alte dispozitive electrice, argintul va poate ajuta sa va protejati de radiatiile electromagnetice care vin de la ele. Argintul are proprietatea de a interactiona cu conductivitatea naturala a pielii, astfel incat pielea ta sa ramana ferita de perturbarile electrice, sa extinda circulatia, sa mentina echilibrul de temperatura corporala si sa sporeasca curatenia si imunitatea.

De mai multe decenii, argintul a fost utilizat in antibiotice si in procesul de sterilizare. Purtarea bijuteriilor din argint este dovedita in combaterea infectiei si prevenirea racelii si gripei si a multor tipuri de bacterii si virusi. Argintul ajuta la extinderea elastica a vaselor de sange. Aceasta afectiune face posibila formarea rapida a oaselor si vindecarea diferitelor parti ale corpului, de la rana la vanatai. Ajuta la cresterea pielii cu straturi noi inapoi pe rani.

Proprietatea chimica a argintului face ca argintul sa isi schimbe culoarea atunci cand este expus la toxicitate. Nivelurile diferite de toxicitate vor reactiona transformand argintul in mai multe culori. Aceasta este cea mai naturala si mai usoara metoda de a verifica toxicitatea substantelor si de a ne ajuta sa evitam un material daunator.

Piata foloseste avantajul argintului in mai multe tipuri de produse, pe langa bijuteriile din argint. Astazi, puteti purta masti de somn captusite cu argint pentru a imbunatati somnul de calitate. In timp ce tastati pe laptopuri, puteti purta si manusi captusite cu argint pentru a impiedica transmiterea semnalelor electronice in corp.

0 Shares
You May Also Like
Ce este Ethereum

Ce este Ethereum?

Asadar, ce este Ethereum? Analizam una dintre cele mai populare retele blockchain din lume, de la o simpla…