Bradul de Craciun: ce trebuie sa stii inainte de a cumpara unul

0 Shares
0
0
0

Craciun fara brad? Ceva ce nu poate fi imaginat! Dar ce versiune este cu adevarat mai buna: clasicul conifer cu miros de padure sau mai degraba versiunea artificiala usor de manevrat? Aici vei gasi argumentele pro si contra ale unor brazi de Craciun complet diferiti.

Bradul artificial – o alternativa usor de utilizat sau o investitie nefondata?

De Craciun, bradul frumos decorat reflecta tot simbolismul sarbatorii. Este o traditie in multe familii sa impodobeasca bradul acasa impreuna, cu cateva zile inainte de sfanta sarbatoare. Si din ce in ce mai des, oameni aleg sa caute brazi artificiali online pentru camera de zi de acasa. Si din motive intemeiate:

Beneficiile bradului artificial

Avantajul evident este ca bradul artificial nu prezinta nici un risc. Pericolul ca un copil mic sa manance si sa inghita ace cazute este inexistent. Si chiar si aspiratorul se foloseste mai putin.

Brazii artificiali sunt, de asemenea, verzi pentru totdeauna- si vor ramane asa pentru anii urmatori. Un alt plus: pericolul de incendiu este mai putin existent decat in cazul unui brad natural. De aceea, multi iubitori de lumanari prefera un pom de Craciun artificial.

Brazii artificiali sunt mult mai stabili decat omologii lor naturali. Globurile pomului de Craciun, instalatiile, beteaua si pandantivele ornamentate pot fi atasate perfect, iar ramurile din plastic vor fi aproape de neclintit.

Persoanele care sufera de alergii vor adora bradul artificial si il vor considera ca o alternativa binevenita.

Chiar si in ceea ce priveste pretul, poti obtine unul foarte bun, deoarece brazii artificiali sunt disponibili pentru a fi cumparati in diferite game de preturi. Totusi, daca pui ochii pe un brad de cel putin 2 metri, de foarte buna calitate, atunci trebuie sa stii ca preturile sunt destul de mari, dar este o investitie care sigur merita, mai ales daca esti un iubitor al acestei sarbatori.

Dezavantaje ale unui pin artificial

Pretul uneori ridicat poate fi interpretat si in mod negativ. Ar trebui sa treaca cativa ani inainte ca achizitionarea de brad artificial sa dea roade.

Bradul artificial este fabricat din plastic. Din pacate, achizitionarea de brad artificial nu este durabila. Daca intr-o zi acesta nu mai este necesar, va provoca mult gunoi.

Bradul adevarat isi va scutura dupa o perioada acele si va fi necesara utilizarea speciala a unui aspirator, dar chiar si un model artificial are nevoie de ingrijire. Daca ai facut o treaba buna in zilele de sarbatoare, cel tarziu in noul an trebuie curatat temeinic cu o carpa umeda inainte de a disparea in pivnita pentru un an in sac.

Si aici afli urmatorul dezavantaj: bradul artificial trebuie pastrat si depozitat pe parcursul anului. Daca locuiesti intr-un apartament din oras, cu putin spatiu, gandeste-te de doua ori la cumpararea unui pom de Craciun artificial.

Pune mana in inima. Iti poti imagina un Craciun fara bucuria de a avea un brad frumos decorat si impodobit? Iar pentru  mirosul de brad proaspat, foloseste un ulei esential si creeaza o senzatie de caldura si siguranta in casa. Bradul impodobit aminteste pur si simplu de copilarie, adunare familiala si coeziune. Cine vrea sa rateze aceste sentimente?

0 Shares
You May Also Like