Cand aveti nevoie de un avocat in Israel?

0 Shares
0
0
0

In Israel, la fel ca in multe alte tari din Europa si nu numai, exista cetateni romani care lucreaza sau care desfasoara diferite afaceri. Ei bine, precizam faptul ca din diferite motive, acestia pot avea nevoie de serviciile unui avocat, iar cea mai indicata solutie ar fi aceea de a-si indrepta atentia spre renumitul birou avocat Samy Ilie in Israel.

Aceasta firma de avocatura poate reprezenta clientii in diferite situatii, iar in urmatoarele randuri ale acestui articol vom prezenta cateva exemple. Haideti sa vedem despre ce este vorba.

Reprezentarea firmelor Non-profit

Firma s-a angajat timp de multi ani in reprezentarea organizatiilor nonprofit si din sectorul tertilor, concentrandu-se asupra aspectelor legate de educatie, protectie a naturii si a mediului, bunastare, constitutie si democratie, precum si alte aspecte, sau ocazional.

Ca parte a serviciilor juridice prestate de firma organizatiilor nonprofit, firma se ocupa de fondarea, infiintarea si lichidarea asociatiilor si companiilor, relatiile cu Registrul corporatiilor, oficiile ministeriale relevante si autoritatile fiscale si institutiile financiare, pregatirea si crearea de documente de incorporare in functie de obiectivele lor specifice, pregatirea contractelor si a altor documente legale, tratarea problemelor de reglementare, aplicarea si primirea de informatii financiare guvernamentale si cu privire la procesul de formulare a standardelor si a criteriilor de sprijin financiar.

Firma poate sa actioneze in calitate de consultant juridic pentru multe organizatii si companii mari nonprofit, care participa la activitatea lor continua, inclusiv participarea la adunarile generale ale membrilor si comitetul de conducere, consiliul de administratie sau subcomitetele de conducere, directorii si alte institute corporative si indrumarea lor in pozitiile lor.

Proprietate intelectuala

Firma are o specializare aprofundata in domeniul proprietatii intelectuale, cu o calificare extinsa si o vasta experienta si ofera consultanta juridica in mod continuu sau ocazional.

Ca parte a serviciilor juridice ale firmei in domeniul proprietatii intelectuale, firma se ocupa de inregistrarea marcilor, a acordurilor de licenta care permit utilizarea drepturilor de autor, supravegherea indeaproape si protejarea drepturilor de proprietate intelectuala ale clientilor sai, indrumarea posibilelor utilizari legale ale drepturilor de autor, supravegherea si urmarirea drepturilor de proprietate ale clientilor, mentinerea relatiilor cu clientii cu organizatii creative si de executie si tratarea chestiunilor legate de redevente.

De asemenea, firma se ocupa de pregatirea contractelor si a diferitelor acte juridice pentru probleme de proprietate intelectuala, pregateste opinii juridice si reprezinta clienti in negocierile juridice si comerciale privind proprietatea intelectuala in Israel si in strainatate, precum si cu Registratorul marcilor si alte autoritati ale statului.

Dreptul public si administrativ

Firma are cunostinte aprofundate si vasta, expertiza si experienta in domeniul dreptului public si administrativ si ofera consiliere juridica permanenta sau ocazionala clientilor supusi dreptului public si administrativ, precum si entitatilor cu scop dublu. Firma insoteste si promoveaza in permanenta legislatia in domeniul dreptului public si administrativ in fata Knesset-ului si a comitetelor sale.

Compania lucreaza cu diverse birouri ministeriale, cu Knesset si cu comisiile sale, precum si cu alte autoritati si isi prezinta clientii in cauze administrative in fata Inaltei Curti de Justitie in chestiuni referitoare la aspecte fundamentale ale dreptului public si administrativ, precum si ale dreptului constitutional.

Litigii

Serviciile juridice pentru clienti includ litigii in toate randurile instantelor civile si diferite tribunale si alte institutii legale, pe baza diverselor domenii de expertiza.

Firma are o vasta experienta in litigiile civile, incluzand reprezentarea petitionarilor si inculpatilor in toate tribunalele civile, recurentii si respondentii in cauzele administrative, apeland la verdicte si hotarari intermediare in toate tribunalele, care apar in fata comitetelor statutare in chestiuni legate de relatiile reale, bunurile imobile si impozitele municipale, procedurile recurente, reprezentand clientii in mediere si arbitraj.

Dreptul muncii

Compania are o vasta experienta si o vasta experienta in domeniul dreptului muncii si ofera consiliere juridica permanenta si ocazionala angajatorilor si angajatilor din sectorul public si privat, al celui de-al treilea sector si al corporatiilor de forta de munca.

Ca parte a activitatii sale in domeniu, firma ofera consultantilor juridici permanenti sau ocazionali angajatorilor in locuri mari si mici de angajare, pregateste si formuleaza contracte de angajare si pensie si alte documente juridice pentru diferite situatii, precum si apararea angajatorilor si angajatilor inainte si inainte de a-si incheia relatiile de munca. Firma se angajeaza in litigiile tuturor instantelor de munca si ale Curtii Supreme.

In plus, firma reprezinta, de asemenea, angajatori si angajati in cazurile de hartuire sexuala la locul de munca, inclusiv reprezentarea instantelor

0 Shares
You May Also Like
Ce este Ethereum

Ce este Ethereum?

Asadar, ce este Ethereum? Analizam una dintre cele mai populare retele blockchain din lume, de la o simpla…