Cand si cum te poate ajuta o casa de amanet?

0 Shares
0
0
0

Din diferite motive, oamenii se pot confrunta cu o problema grava, precum lipsa banilor, iar in acest caz, este foarte important sa gaseasca in cel mai scurt timp, cea mai eficienta solutie de imprumut rapid pe termen scurt.

De cele mai multe ori, persoanele aflate in aceasta situatie, aleg sa treaca pragul unei case de amanet Vitan, cu scopul de a obtine un imprumut rapid. Cei care indeplinesc conditiile, vor primi pe loc imprumutul.

Daca intentionezi sa soliciti si tu un imprumut de la o casa de amanet si doresti sa stii care sunt conditiile, ei bine, in primul rand este important sa ai cel putin 18 ani impliniti, si sa ai asupra ta bunul pe care doresti sa il lasi garantie, pentru a primi suma de bani solicitata.

Vestea buna este ca, in comparatie cu bancile de exemplu, sau cu diferite alte institutii financiare nebancare, casele de amanet nu solicita adeverinta de venit, si nici adeverinta de la locul de munca.

Trebuie doar ca atunci cand iti doresti un imprumut, sa poti sa girezi cu un bun sau cu mai multe bunuri, astfel incat casele de amanet sa aiba garantia ca daca tu nu returnezi banii imprumutati (plus comisionul), isi vor recupera datoria.

Poti alege de exemplu sa iti amanetezi una din bijuteriile din aur atunci cand trebuie sa faci rost rapid de bani. Cu siguranta insa, trebuie sa stii ca in momentul in care ai amanetat bijuteria respectiva, nu ai transferat dreptul de proprietate asupra acesteia.

Va trebui sa fie incheiat un contract de amanet intre tine si casa de amanet, privind suma de bani imprumutata, bijuteria lasata drept garantie, data semnarii contractului si perioada de valabilitate care poate fi cuprinsa intre 5 si 30 de zile.

De-asemenea, este important sa stii ca in contract va fi mentionat comisionul pe care il vei plati pentru fiecare zi, pana cand vei achita datoria. Daca de exemplu ai posibilitatea insa sa iti achiti mai repede datoria care este alcatuita din suma de bani plus comision, iti poti recupera datoria mai repede, iar astfel, se vor scadea din costul datoriei, zilele ramase.

In cazul in care amanetezi o bijuterie si returnezi banii dupa 10 zile, vei plati suma de bani imprumutata, plus comision doar pentru 10 zile, chiar daca initial contractul avea termen de valabilitate de 30 de zile.

In afara de bijuterii, se pot amaneta si telefoane mobile sau alte dispozitive electronice, aparatura electrocasnica sau chiar si autoturisme. Totul se face pe baza unui contract de amanet, dupa cum se poate vedea.

In cazul in care insa, iti doresti sa obtii rapid suma de bani de care ai nevoie pentru a-ti rezolva problemele, poti alege si sa vinzi bunurile repsective. Casele de amanet sunt dispuse sa iti ofere sume de bani atractive in schimbul bijuteriilor, in schimbul telefoanelor sau a altor bunuri de valoare.

Asadar, atunci cand ai nevoie de bani, cu siguranta o casa de amanet poate reprezenta solutia cea mai eficienta de imprumut sau de cumparare a bunurilor tale valoroase.

0 Shares
You May Also Like