Cand si de ce ajung telefoanele Motorola in service?

0 Shares
0
0
0

Stiati ca in ultimul an, multe persoane care au avut nevoie de un nou smartphone si-au indreptat atentia spre modele de la Motorola?

Ei bine, acest lucru nu ar trebui sa surprinda pe nimeni, pentru ca Motorola este un producator care totusi rezista pe aceasta piata a telefoanelor mobile, de foarte mult timp. Cand Motorola scotea pe piata telefoane clasice cu butoane, alte firme inca nu erau pe piata.

Intr-adevar, telefoanele celor de la Motorola nu s-au bucurat de un foarte mare succes, iar acest lucru se datoreaza si celor de la Apple, Samsung si mai nou Huawei, care au venit mereu cu telefoane de ultima generatie, foarte atractive, si care au fost preferate de catre utilizatori.

Cu toate acestea, in ultimul an, Motorola a scos pe piata dispozitive de ultima generatie, printre care si modelul Moto Edge Plus, care are specificatii pur si simplu uimitoare (12 GB RAM, 256 GB spatiu de stocare, ecran OLED de 6.7 inci, procesor SnapDragon 865, baterie de 5000 mAh, iar telefonul este compatibil cu reteaua 5G).

Acestea sunt doar cateva dintre specificatiile acestui smartphone de ultima generatie de la Motorola, insa trebuie facuta precizarea ca aceasta companie are si alte modele renumite precum Moto Edge, Motorola Razr pliabil, Moto One Hyper sau Moto G 5G Plus printre altele.

In aceste conditii, este cat se poate de firesc ca utilizatorii sa isi indrepte atentia spre telefoanele acestui producator, care promite de la an la an, dispozitive din ce in ce mai performante.

Cu toate acestea, chiar si telefoanele acestui producator pot ajunge in service la fel ca alte dispozitive de pe piata, iar in cele ce urmeaza puteti descoperi despre ce este vorba.

  1. Inlocuirea ecranului spart

Dupa cum probabil v-ati dat seama, cele mai multe telefoane ajung intr-un service pentru o inlocuire ecran Motorola, iar o astfel de defectiune se datoreaza strict utilizatorilor. De ce? Pentru ca acestia isi neglijeaza dispozitivele inca din momentul in care le cumpara, si nu le protejeaza cu o husa compatibila sau cu o folie de protectie pentru ecran.

Utilizatorii care isi duc dispozitivele in service pentru ca expertii sa le aplice o folie de protectie din sticla pentru ecran, cu siguranta nu au de ce sa isi faca griji daca isi scapa dispozitivele pe jos, mai ales daca acestea sunt pastrate si intr-o husa.

  1. Probleme ale touchscreen-ului

Multe telefoane si nu doar de la Motorola ajung pe mana specialistilor de la un service gsm, dat fiind faptul ca nu le functioneaza touchscreen-ul. De multe ori, dispozitivul nu este defect, ci este murdar ecranul sau folia de protectie de sticla pentru ecran. Atunci cand acestea sunt murdare sau sunt patate, este firesc ca ecranul tactil al telefonului sa nu mai raspunda.

Exista situatii in care ecranul tactil nu mai raspunde dupa ce utilizatorul a instalat unele aplicatii, iar problema este cauzata de acestea. Dupa dezinstalare, cu siguranta aplicatiile vor functiona fara probleme.

Alteori, poate fi vorba de diferite probleme de software, iar specialistii de la service, cu siguranta vor reusi sa depisteze si sa remedieze problema in cel mai scurt timp.

  1. Contactul cu lichidele

Multe telefoane noi de pe piata sunt rezistente la apa si praf. Cu toate acestea, utilizatorii ar fi indicat sa le protejeze si sa le fereasca de acesti factori. Daca telefonul a fost scapat in apa de exemplu, sau utilizatorul a sarit in piscina si avea in buzunarul pantalonilor scurti telefonul, in cazul in care stat cateva minute in apa, sunt foarte mari sansele ca dispozitivul sa se fi defectat.

In aceste conditii, trebuie dus cat mai repede telefonul la service, iar specialistii vor constata daca se mai poate repara sau nu.

0 Shares
You May Also Like