Cand si de ce poate ajunge iPhone XS in service?

0 Shares
0
0
0

Persoanele care au nevoie de un smartphone de ultima generatie, cu siguranta isi vor indrepta atentia spre cele mai noi modele iPhone de la Apple.

Cei care au insa bugetul mai mic, isi pot alege dispozitive iPhone lansate in urma cu 2-3 ani, cum ar fi si iPhone XS, un smartphone care in clipa de fata este mai performant decat multe dintre cele mai noi si mai performante dispozitive Android.

Persoanele care isi aleg un astfel de smartphone, ar fi indicat sa treaca pe la un service gsm cu dispozitivele, pentru ca expertii in reparatii iPhone, sa le instaleze un geam de protectie pentru ecran. Acesta este accesoriul care previne o eventuala inlocuire display iPhone XS, care in mod evident costa mult mai mult decat o inlocuire geam de protectie (daca este necesar acest lucru).

Cei care nu fac insa acest lucru, mai devreme sau mai tarziu au toate sansele sa ajunga in service dupa ce si-au scapat dispozitivul pe gresie sau pe beton, iar acum au nevoie de o inlocuire display iPhone XS.

Exista insa si alte situatii in care utilizatorii de iPhone XS pot ajunge cu telefoanele in service, iar in continuare vom vedea care sunt cateva dintre aceste situatii. In mod evident, daca detineti un astfel de smartphone, este nevoie sa cititi pana la final.

Probleme de incarcare iPhone XS

In primul rand, avem probabil cea mai enervanta problema, aceea in care iPhone-urile nu se incarca atunci cand sunt conectate la un cablu Lightning. Aceasta este fara doar si poate o problema neplacuta, dat fiind faptul ca in aceste conditii, daca telefonul este descarcat complet, nu mai poate fi utilizat.

In aceste conditii, utilizatorii trebuie sa isi indrepte atentia spre un nou incarcator pentru a vedea daca incarcarea functioneaza sau nu. Daca incarcarea functioneaza, atunci problema este remediata. Daca incarcarea nu functioneaza, atunci foarte probabil portul de incarcare este defect si trebuie inlocuit cu altul nou.

Ar mai fi solutia de a incerca incarcarea dispozitivului cu un incarcator wireless, dat fiind faptul ca iPhone XS este un smartphone compatibil cu acest tip de incarcare. Daca incarcarea wireless functioneaza, atunci este clar ca lumina zilei faptul ca telefonul necesita un port de incarcare nou pentru ca si incarcarea cu un incarcator cu cablu Lighting sa poata functiona.

Probleme de conectivitate Bluetooth

Daca aveti probleme la conectarea la dispozitivele Bluetooth de pe iPhone XS sau iPhone XS Max, incercati sa dezactivati Bluetooth accesand Setari> Bluetooth, reporniti iPhone-ul sau iPad-ul si activati din nou Bluetooth pentru a vedea daca va ajuta.

In cazul in care acest lucru nu ajuta, fie alegeti sa resetati setarile retelei, fie alegeti sa resetati telefonul pentru a-l aduce din nou la setaruke din fabrica. In aceste conditii, sunt foarte mari sansele ca problema sa fie remediata. In caz contrar, probabil va fi nevoie sa mergeti cu dispozitivul intr-un service gsm.

Linia verde defecta in afisaj

A trecut deja ceva timp de cand Apple a trecut la tehnologia OLED in afisajele sale pentru modelele iPhone de ultima generatie. Ce poate fi o surpriza pentru dvs., este faptul ca ca unii utilizatori au raportat ca dispoztivele lor iPhone XS Max au venit cu un ecran defect.

Ecranul afisa o linie verde care provine de sus in jos. Apple a inlocuit dispozitivele aflate in garantie, daca aceste probleme nu au avut loc din neglijenta utilizatorilor.

Asadar, exista situatii in care, chiar si cele mai performante telefoane, ale unuia dintre cei mai renumiti producatori de pe piata se pot defecta. Din fericire insa, problemele nu sunt grave, iar majoritatea pot fi remediate acasa. Cand nu se poate face acest lucru, specialistii de la service vor remedia orice problema.

0 Shares
You May Also Like