Care este cel mai bun fond de ten?

0 Shares
0
0
0

De regula, femeile opteaza pentru machiaje profesionale in momentul in care trebuie sa participe la o nunta, la un botez sau la un eveniment de o foarte mare importanta, pentru ca acolo si tinuta lor este una foarte eleganta.

Trebuie insa precizat faptul ca femeile se machiaza si in viata de zi cu zi, insa aici discutam despre machiaje simple, machiaje pe care si le fac singure, pe cand un machiaj profesional se face la un salon de infrumusetare.

Ei bine, de regula femeile atunci cand se machiaza folosesc fond de ten printre altele, deoarece acesta este cel care poate sa mascheze micile imperfectiuni ale pielii, si totodata reprezinta baza unui machiaj reusit.

Femeile care se afla in cautarea unui fond de ten, cu siguranta se intreaba care ar fi cel mai bun produs pentru ele. Ei bine, un produs de calitate este un produs de la un producator de top de pe piata, asa ca doamnele si domnisoarele ar trebui sa isi indrepte atentia spre Milani fond de ten nuante, si sa isi aleaga nuantele ideale pentru fondul de ten.

Se gasesc diferite nuante de fond de ten, iar multe femei isi aleg gresit nuanta, astfel ca se vede foarte urat ca pana la gat sa aiba o nuanta fiind machiate, iar gatul sa aiba o nuanta foarte diferita.

Pentru femeile care nu stiu sa isi aleaga nuanta fondului de ten, trebuie precizat ca aceasta se alege in lumina naturala a zilei, sau in lumina galbena de bec. Trebuie trasata o linie mergand din dreptul tamplei pe linia maxilarului. Este important de stiut ca nuanta corecta se apropie perfect de nuanta naturala a tenului, sau este chiar identica.

Apoi, conteaza foarte mult si textura atunci cand vine vorba despre alegerea unui fond de ten, iar aici trebuie precizat ca exista fond de ten de tip crema. Acesta este ideal pentru femeile cu ten uscat deoarece are in compozitia sa substante hidratante care ajuta la pastrarea supletii pielii.

Exista deasemenea fonduri de ten fluide, care pot sa fie folosite de catre acele femei care au un ten matur si cu riduri. Chiar si femeile care au tenul mixt pot opta pentru un asemenea fond de ten, care se strange cel mai putin in ridurile de expresie.

Se poate gasi deasemenea si fond de ten compact, care este ideal pentru femeile care au tenul mixt sau gras. Nu in ultimul rand, femeile trebuie sa stie ca se poate gasi si fond de ten pulbere, care este ideal pentru femeile cu ten gras sau mixt.

Ei bine, pentru a se machia acasa, femeile mai au nevoie si de un ruj Sleek Matte printre altele, sau de un luciu de buze, de o trusa de farduri sau de diferite alte produse cosmetice de cea mai buna calitate.

Asadar, dupa cum se poate observa, femeile care au de gand sa se machieze acasa, au nevoie de mai multe produse cosmetice, insa dintre acestea cel mai important este fara doar si poate fondul de ten.

0 Shares
You May Also Like

Ce contine un sampon?

In clipa de fata, magazinele offline si online va ofera posibilitatea de a achizitiona diferite tipuri de sampoane,…