Care miere de Manuka este buna pentru tine?

0 Shares
0
0
0

Exista un numar semnificativ de soiuri de miere de Manuka autentica disponibile si este esential sa o alegi pe cea potrivita. Incercarea si eroarea sunt uneori necesare pentru a restrange mierea perfecta pentru tine.

Cu toate acestea, in acest articol, vom discuta despre cateva sfaturi si trucuri pentru incepatori de a alege cea mai buna miere de Manuka.

Gaseste o clasa care functioneaza pentru tine

Unul dintre diferentiatorii cheie dintre mierea de Manuka este calitatea! Puriti este miere de Manuka Raw premium certificata  UMF®. Evaluarile UMF ilustreaza  nivelurile de metilglioxal si de leptosperina. Cu cat este mai mare ratingul UMF, cu atat este mai mare potenta.

Exista cateva lucruri de identificat atunci cand alegi nivelul corect pentru tine:

  • Scopul mierii
  • Care evaluare UMF este cea mai buna pentru ce ai nevoie.

Scopul mierii este esential sa il stabilesti atunci cand iti alegi mierea dorita. Va fi folosita pe painea prajita de dimineata? Pentru a fi folosita pentru ingrijirea pielii? Vrei beneficii nutritionale mai bune? Acestea sunt intrebari esentiale de pus pentru a te asigura ca obtii cel mai relevant rating UMF pentru nevoile tale.

Odata ce scopul a fost determinat, devine mai usor sa iti dai seama care este cea mai buna evaluare.

Exista doua categorii generale pentru mierea de Manuka autentica:

  • Suport zilnic
  • Utilizare vizata

Asistenta zilnica  include rating UMF de miere de Manuka sub 10+. Inseamna ca mierea contine niveluri moderate de activitate antibacteriana. Drept urmare, poate fi utilizata cu usurinta local pentru ingrijirea pielii care sprijina anti-imbatranirea, ca indulcitor bogat in nutrienti, pentru calmarea mancarimii sau a pielii inflamate.

Utilizare direcționată  a mierii de Manuka conține niveluri semnificative de activitate antibacteriană eficientă local. Aceasta include mierea de peste 10 ani.

Un alt aspect important este gustul. Daca este prima data cand incerci miere de Manuka de inalta calitate, atunci poate fi descurajant. Nivelurile UMF inferioare au un gust Manuka mai subtil si pot fi o poarta excelenta catre nivelurile superioare.

Exista trei reguli principale pe care le poti folosi atunci cand alegi cea mai buna calitate de miere de utilizat.

  • Mierea de Manuka clasificata UMF5 + si UMF8 + este excelenta pentru utilizare in scopuri zilnice de sprijin imunitar.
  • Mierea de Manuka clasificata de la  UMF10 +  la UMF15 + este perfecta pentru utilizarea ca  suport tintit, pentru stimularea imunitatii.
  • Mierea cu rating UMF mai mare este perfecta pentru cei  care necesita o putere crescuta.

Mierea de Manuka de inalta calitate este rara si foarte exclusiva, continand un nivel foarte ridicat de proprietati antibacteriene. Aceasta inseamna ca sunt mai puternice si mai capabile sa ofere proprietati medicinale chiar si dupa diluarea din alte ingrediente. Acest lucru se intampla in miere de Manuka de cea mai buna calitate, cu un rating UMF de peste 20 de ani .

Alege o marca in care crezi

Un alt ingredient crucial atunci cand cauti cea mai buna miere de Manuka din Noua Zeelanda este alegerea unui brand in care ai incredere. Cu Puriti, toata mierea este testata independent la cele mai inalte standarde si autentificata de Asociatia Unique Manuka Factor Honey (UMFHA).

0 Shares
You May Also Like