Care sunt avantajele boxelor portabile?

0 Shares
0
0
0

Avantajele difuzoarelor bluetooth sunt numeroase. Iubitorii de muzica apreciaza in mod deosebit flexibilitatea si ca nu este necesara o conexiune directa de alimentare.

Dispozitivele Bluetooth moderne au o conectivitate a aplicatiei, impreuna pe mai multe difuzoare Bluetooth sau pot fi conectate la un mod stereo. In modul stereo, canalele stereo stanga si dreapta sunt transmise fiecare catre un difuzor Bluetooth.

Daca sunt conectate mai multe cutii si reda aceleasi informatii muzicale, aceasta se numeste modul petrecere. Volumul global creste apoi aici. Acest lucru este vazut ca pe o oportunitate excelenta, deoarece atunci la intalnirea cu alti prieteni, poate iesi o petrecere de neuitat.

Deoarece boxa Bluetooth obtine un sunet de intrare a acestora de pe un smartphone sau o tableta, unii producatori integreaza o functie hands-free in boxele lor. Daca intervine un apel, boxa intrerupe de obicei redarea muzicii si atrage atentia asupra apelului. Daca apelul este acceptat, tonul apelului este redat prin difuzorul Bluetooth.

Acest lucru este util pentru utilizarea in masina, de exemplu. Unele modele au o curea pe care utilizatorii o pot atasa la manerul de deasupra geamului lateral din masina.Astfel, boxa portabila nu poate cadea in zona picioarelor in timpul condusului.

Durata de viata a bateriei depinde de factori precum volumul si temperatura ambianta in timp ce boxa este in functiune. Daca un difuzor functioneaza intotdeauna la jumatate de volum, acesta costa mai putina energie decat cu puterea maxima. Apoi bateria dureaza mai mult.

Unele modele au o durata de viata a bateriei cuprinsa intre 5 si maximum 20 de ore. Timpul de incarcare pentru difuzoare portabile nu ar trebui sa dureze mai mult de 5 ore, deoarece utilizarea spontana cu o baterie complet incarcata este ceea ce il face atat de atragator.

Deoarece difuzoarele portabile Bluetooth au oricum o baterie incorporata si de obicei au o interfata micro USB pentru incarcare, pot fi folosite si ca banca de alimentare. Apoi, utilizatorii pot incarca si dispozitive externe cu energie electrica, cum ar fi Smartphone-uri. O recomandare ar fi boxa WiFi bluetooth Bose.

Cu aproape toate difuzoarele Bluetooth, alimentarea este furnizata prin conexiunea USB. Avantajul unei conexiuni USB-C: mai mult curent curge prin conexiune. Acest lucru economiseste timp la incarcare, iar difuzorul este repede gata de utilizare pentru a oferi un divertisment muzical bun oriunde si oricand.

Cele mai importante avantaje a unei boxe portabile sunt:

•             Conexiune wireless practica fara cabluri incurcate

•             Utilizare flexibila (interior si exterior)

•             In functie de model, acesta poate fi operata printr-o aplicatie si creste gama de functii

•             Protejat impotriva stropirii cu apa sau scufundarilor, in functie de model

•             Posibilitatea de cuplare cu un al doilea difuzor sau mai multe

•             Functie hands-free in functie de model

•             In functie de model, o conexiune la un proiector sau computer este posibila si prin intermediul cablului AUX

•             Sunet bun cu bas, in functie de model

•             Muzica si playlisturile preferate pot fi redate oriunde si oricand

•             Unele modele sunt potrivite pentru incarcarea altor dispozitive

•             Unele modele ofera functii extra, cum ar fi lumini incorporate.

0 Shares
You May Also Like