Care sunt avantajele containerelor din plastic?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care lucrati in cadrul unei fabrici de exemplu, care isi desfasoara activitatea creand diferite componente pentru industria auto, cel mai probabil folositi containere din plastic, atat pentru a va aproviziona cu materie prima in cadrul procesului de productie, cat si pentru a depozita produsele finite.

De-asemenea, cei care se ocupa de achizitii sau de vanzari, sunt consienti de importanta colaborarii cu un producator rako container si eurocontainere, dat fiind faptul ca aceste containere si eurocontainere, reprezitna solutia ideala atat pentru a depozita materia prima, cat si pentru a depozita produsele finite, si chiar pentru transportul acestora.

Veti afla mai multe detalii in randurile care urmeaza, in ceea ce priveste containerele de plastic, asa ca merita sa cititi acest articol pana la final!

Containerele din plastic si productia lor sunt la momentul de fata, unul dintre cele mai dezvoltate sectoare ale economiei. Se poate spune ca practic fiecare produs care este vandut astazi depinde intr-o oarecare masura de productia de containere din plastic. Aceste tipuri de tavi si de containere sunt utilizate in industrie, sunt utilizate de-asemenea in alte sectoare precum comert si servicii, iar lumea moderna cel mai probabil, nu s-ar putea descurca fara ele.

Tavile cu capac pentru acoperire sunt containere din plastic. Acestea sunt ideale in ceea ce priveste transportul si depozitarea marfurilor de inalta calitate. Cutiile despre care discutam, in majoritatea cazurilor sunt fabricate din PP robusta (polipropilena) si sunt capabile de a face fata nevoilor logistice ale multor industrii. Containerele de distributie fabricate de un producator rako container si eurocontainere, sunt ideale pentru ambalarea marfurilor si depozitarea acestora, sau pentru transportul marfurilor.

Containerele din plastic sunt eficiente chiar si in locuinte si in gospodarii, atunci cand se efectueaza lucrari precum zugravitul, cand trebuiesc depozitate bibelouri, pahare, cesti de cafea, etc.

Cutiile de depozitare din plastic, au o serie importanta de beneficii, iar in randurile care urmeaza, veti avea posibilitatea de a descoperi cateva dintre acestea.

Depozitare sigura

Instalarea sigiliilor de securitate protejeaza marfurile de mare valoare in tranzit. Garniturile de blocare pe huse impiedica deschiderea capacului, astfel ca trebuie inchis recipientul din plastic si sigilat. Se poate verifica cu usurinta daca continutul cutiei de plastic a fost accesat in timpul distributiei; daca sigiliul este rupt, containerul a fost deschis de persoane neautorizate, cum ar fi soferul care se ocupa de transport de exemplu. Datorita constructiei solide a tavilor, toate produsele dvs. vor fi securizate corespunzator in timpul transportului in tara sau in strainatate. Acest lucru este util mai ales daca transportati marfuri de mare valoare.

Economisirea costurilor

Renuntarea la utilizarea cutiilor de carton de unica folosinta in favoarea cutiilor din plastic reutilizabile va va ajuta sa economisiti bani reducand costurile lantului de aprovizionare. Fiecare cutie de plastic poate inlocui cu siguranta sute de cutii de carton individuale, deoarece se poate folosi de mai multe ori. De asemenea, este mult mai durabil.

Aceste containere sunt lipsite de necesitatea de intretinere, economisesc costurile de eliminare sau de instalare (cum ar fi benzile adezive necesare pentru sigilare) si pot fi utilizate pentru a economisi spatiu valoros in timpul transportului de retur.

Economisirea de spatiu

Stiati ca tavitele goale din plastic economisesc pana la 76% din spatiu? Datorita constructiei lor trapezoidale, cutiile goale din plastic se pot plia si se pot aseza unul in altul, ceea ce va permite sa economisiti la transportul de retur al ambalajelor goale. Cand capacul este inchis, cosul poate fi stivuit si, atunci cand este deschis, se stivuiesc unele peste altele, ceea ce economiseste spatiu in timpul transportului sau depozitarii.

Construirea brandului

Informatiile tiparite sau codurile de pe containerele sigilate fac publicitate si in sectorul utilizatorilor, in special in aplicatiile destinate clientilor din sectorul de retail si servicii. Suprafata mare a containerului tiparit permite prezentarea clara atat a logo-ului companiei, cat si a datelor de contact. Folosind containere cu capac din plastic, afacerea dvs. pare profesionala in comparatie cu situatia in care ati folosi cutii sau pungi de hartie

Varietatea utilizarilor

Containerele de plastic cu un capac cu balamale din doua piese au fost dezvoltate cu siguranta. Prin urmare, sunt populare in magazinele de cumparaturi care necesita o atentie suplimentara, cum ar fi produse farmaceutice. Aceste cutii pot fi insa folosite si pentru depozitarea sau transprtul dispozitivelor electronice, a bijuteriilor sau chiar si a produselor cosmetice.

Prevenirea poluarii si durabilitatea

Marele avantaj al containerelor din plastic pentru distributie este durabilitatea si rezistenta lor la impact. Produsele de regula sunt fabricate din polipropilena si sunt rezistente la temperaturi extreme, de la -20 ° C la 40 ° C.

Dupa cum se poate vedea, cutiile de depozitare din plastic ofera o serie de beneficii importante, asa ca este lesne de inteles motivul datorita caruia, ele au inlocuit in ultimii ani, cutiile din carton, pe care antreprenorii le foloseau pentru depozitarea si transportul produselor.

0 Shares
You May Also Like