Care sunt avantajele tinutelor versatile?

0 Shares
0
0
0

In acest articol vom discuta despre toate avantajele pe care le au tinutele versatile in general si veti gasi toate motivele de care aveti nevoie pentru a cumpara o rochie versatila.

Indiferent daca va aflati intr-o calatorie de afaceri sau o vacanta, bagajele sunt pline cu articole de imbracaminte care va dubleaza / tripleaza optiunile de tinute. Profesionistii din domeniul afacerilor sunt mereu in miscare si se grabesc sa ajunga de la un loc la altul. De ce sa carati bagaje grele daca aveti tinute versatile in bagaje? Puteti sa va impachetati hainele pentru o saptamana intreaga, cu doar doua tinute!

Spatiu, spatiu si mai mult spatiu!

Raspunsul pare evident, dar ideea de a avea 2 rochii in 1 sau 4 jachete in 1 implica in mod cert economie de spatiu! Mai ales daca locuiti in orase aglomerate unde spatiul este important si obtinerea lui implica costuri uriase.

Codul de imbracaminte este o durere de cap, mai ales daca lucrati la o firma casual. Cine vrea sa mearga la petrecere in pantaloni gri? Bleah! Versatila si chic, imbracamintea noastra este la fel de perfecta pentru acele intalniri ale personalului de la 10 am,  ca si pentru acele petreceri de la 7 pm. Si ai incredere in noi, nu vei mai face compromisuri.

Evitati dezastrul de a purta aceeasi rochie peste tot. Credem ca purtand aceeasi rochie la petrecerile prietenilor este cel putin ciudat (mai ales daca petrecerile sunt mici si intime) si de aceea este recomandat sa optat pentru rochii si tinute versatile pentru a putea jongla cu hainele.

Petreceti noaptea folosind haine versatile. Cat de enervant este atunci cand esti la acel moment intr-o relatie in care in fiecare seara trebuie sa iesiti in oras si aveti mereu nevoie de haine? Daca acest lucru se intampla in timpul saptamanii de lucru va trebui sa alergati acasa, sa va schimbati si sa o luati de la capat.

Sau puteti folosi frumusetea imbracamintei reversibile, prietenoase de calatorie! Deci, in loc sa imbracati o alta tinua pentru maine, economisiti si purtati o rochie 2 in 1!

Toate piesele noastre sunt realizate cu cele mai luxoase materiale – mohair, casmir, piele etc. si fiecare piesa a fost creata cu cea mai mare atentie la calitate si detalii. Niciodata nu ne distrugem detaliile si nici nu facem compromisuri in ceea ce priveste stilul de calitate, fiecare piesa a noastra fiind o lucrare de arta durabila.

A fost nevoie de o multime de lucrari de design pentru a face fiecare piesa reversibila si frumoasa in interior si in afara.

Mergand pe ideea de economisire a spatiului, o persoana cu mai putin spatiu si mai putina imbracaminte este  este minunata pentru mediul inconjurator! WWF a mentionat ca este nevoie de 2700 litri de apa pentru a face o camasa!. Deci, diminuati amprenta de carbon si incepeti sa folositi tinute cat mai versatile.

Tinutele versatile va ajuta sa ramaneti in pas cu moda. Si, bineinteles, dupa petrecerea de cina, veti primi multe complimente  de la prietenii si colegii care nu au ajuns inca in lumea luxului multifunctional.

0 Shares
You May Also Like