Care sunt bijuteriile la moda in acest moment?

0 Shares
0
0
0

Doamnele si domnisoarele sunt mari iubitoare de bijuterii, asa ca nu rateaza niciodata ocazia de a-si intrepta atentia spre bijuterii unicat de la Tricia Design.

Dat fiind faptul ca moda bijuteriilor se schimba mereu, in urmatoarele randuri vom vedea care sunt bijuteriile la moda in acest moment, pentru ca ne dorim sa ajutam doamnele si domnisoarele care au intentia de a-si cumpara bijuterii la moda:

Bratari tenis

Bratara clasica de tenis si-a facut cu adevarat revenirea in acest an. In timp ce stilurile de setare se schimba in timp, nu puteti gresi cu un stil de bratara de tenis.

Setarea poate fi mereu actualizata in timp, ceea ce este de fapt o multime de-a lungul ultimelor luni! Schimbarea setarii / culorii metalului modernizeaza instantaneu o versiune mai datata a designului clasic.

Inele de declaratie

Inelele au simbolizat statutul, unirea, permanenta si podoaba timp de sute de ani. Sunt bijuterii pe care le vedem in mod constant purtate de catre femei pe tot parcursul zilei, iar inelele au un mod amuzant de a scadea dupa un timp. Inelele declarative si stivuirea mai multor benzi pe degete diferite vor fi intotdeauna o solutie logica.

Stifturi cu diamante

Stifturile cu diamante sunt o baza pentru garderoba bijuteriilor oricarei femei. Rundele ar fi cele mai clasice, dar exista femei carora le place sa exploreze forme mai interesante, cum ar fi taieturile de smarald, Asscher sau chiar forme de inima!

In functie de marimea / calitatea pietrelor, stifturile pot fi utilizate ulterior si ca piatra de inel de logodna sau pandantiv solitar.

Bijuterii in culori mixte

Chiar si vechii egipteni au experimentat cu diferite formulari de metal si amestecand culori de piatra impreuna in aceleasi bucati. Amestecarea culorilor aduce viata bijuteriilor si poate fi o modalitate intriganta de a explora personalitatile noastre.

Bijuterii personalizate

Bijuteriile personalizate vor fi intotdeauna testul timpului, deoarece acestea vor avea intotdeauna sens pentru tine. Toate bijuteriile pe care le porti sunt elemente simbolice ale unui moment apreciat din viata mea: o nastere, trecerea unei persoane dragi, o nunta.

Cercei candelabru

Se poate spune ca acestia sunt cerceii momentului. Acesti cercei sunt lungi, grei si ornamentati. Candelabrele se pot simti foarte grele pe lobul urechii atunci cand pietrele sunt reale. Cu toate acestea, bijuteriile costumate cu pietre similare pot fi mai usoare si mai confortabile.

Candelabre vin in stiluri vintage dramatice, care pot avea un impact deosebit la un eveniment special de seara. De asemenea, puteti purta doar unul, pentru a va mentine in modul asimetric.

Pandative

Colierele cu pandantiv sunt super populare pentru 2019. Amulete mari sau pietre semipretioase incorporate in aur solid sau argintiu arata uimitor atunci cand se invart in jurul gatului pe lanturi lungi.

Straturile acestor coliere sunt un alt mod de a va prezenta pandantivele. Puteti incepe cu un choker cu un pandantiv atarnat chiar pe clavicula, apoi adaugati coliere mai lungi si mai lungi pentru a ajunge la piept sau chiar la talie.

Brose

Invierea stilurilor vintage de brosuri antice este o modalitate distractiva de a onora trecutul si prezentul. Unul dintre stilurile de bijuterii fierbinti din acest an este brosele mari, incrustate cu nestemate.

Acestea sunt asadar cele mai importante bijuterii ale momentului, iar femeile iubitoare de bijuterii, cu siguranta nu vor rata ocazia de a-si cumpara una sau mai multe asemenea bijuterii unicat de la Tricia Design.

0 Shares
You May Also Like