Care sunt cele mai bune aplicatii pentru muzica?

0 Shares
0
0
0

In zilele de astazi este extrem de usor sa gasesti muzica gratuita, iar piratarea fisierelor audio nu mai este cel mai buna solutie. Acum, poti gasi cam orice melodie pe care doresti sa o asculti folosind doar o simpla aplicatie. Serviciile de streaming apar si dispar din peisajul online, dar sunt cateva aplicatii au reusit sa iasa in evidenta in ultimii ani. In acest articol iti vom prezenta cateva dintre cele mai populare aplicatii pentru muzica, anume:

Deezer

Deezer se afla pe piata online de ceva vreme, fiind una dintre cele mai bune aplicatii gratuite de muzica. Versiunea gratuita a serviciului iti va permite sa utilizezi functia FLOW de la Deezer pentru a descoperi artisti noi. Totodata, vei putea asculta liste de redare si mixuri pe baza cautarilor anterioare. De altfel, aplicatia are si optiunea lyrics, unde vei putea vizualiza versurile melodiilor preferate. Cu ajutorul Deezer vei putea creea un numar nelimitat de liste de redare si mixaje personale.

iHeartRadio

Aceasta este una dintre cele mai populare aplicatii gratuite de muzica, pentru telefon. Este o aplicatie radio unde poti asculta o varietate de posturi, in functie de gusturile tale individuale, si care detine posturi de radio sezoniere, podcast-uri, talk-radio si emisiuni de comedie. De asemenea, include posturi de radio AM si FM. iHeartRadio este o aplicatie versatila, cu o interfata de utilizare moderna, cu design placut.

Jango Radio

Jango Radio detine o varietate de piese muzicale provenite atat de la nume mari, cat si de la artisti underground. Spre deosebire de majoritatea aplicatiilor, serviciile Jungo Radio permit artistilor necunoscuti sa plateasca pentru redarea pieselor compuse de acestia. Cu toate acestea, nu exista anunturi pe interfata aplicatiei, iar in prezent Jango Radio este cea mai buna modalitate de a descoperi nume noi in industria muzicala.

Pandora Music

Precum celelalte aplicatii mentionate anterior, Pandora Radio sau Pandora Music este o alta aplicatie gratuita pentru muzica. Caracteristica esentiala a aceste aplicatii este simplitatea interfetei si suportul pentru mai multe platforme. Poti sa dai skip cu usurinta la anumite piese si sa asculti doar muzica de care te bucuri cu adevarat. Practic, poti utiliza orice platforma, iar aplicatiile se vor sincroniza indiferent pe ce device sunt instalate. Totodata biblioteca de continut a crescut foarte mult in ultimii ani, iar experienta generala este extrem de pozitiva. De asemenea, Pandora ofera si un serviciu complet de streaming la cerere pentru cei care doresc o experienta in stil Spotify. In ciuda faptului ca aceasta este o aplicatie complet gratuita, toate functiile sunt optimizate in mod corespunzator.

Aceste aplicatii pentru telefon mobil sunt undele dintre cele mai cautate de catre persoanele care folosesc telefonul mobil si pentru distractie sau pentru a se destinde din cand in cand. Aplicatiile s-au modificat mult in ultima vreme si au devenit special adaptate tuturor nevoilor utilizatorilor astfel incat acestia sa poata beneficia de toate solutiile software necesare, pentru toate cerintele specifice.  Cele mai bune aplicatii pentru telefon insa, au si variante premium pe care va trebui sa le platesti.

0 Shares
You May Also Like