Care sunt cele mai bune aplicatii pentru task management

0 Shares
0
0
0

Utilizatorii de telefoane mobile Samsung cauta cele mai bune aplicatii pentru task management pe care sa le utilizeze alaturi de colegi si parteneri pentru a eficientiza munca. Va prezentam cele mai bune astfel de aplicatii care vor atrage cu siguranta atentia tuturor utilizatorilor.

WPS Office

WPS Office (care este acelasi cu Kingsoft Office) este un instrument de birou ideal pentru crearea si modificarea fisierelor in format Word, Excel si PDF. Este ca si cum ai avea un birou pe telefonul mobil sau celular. Cu acesta puteti crea prezentari multimedia si foi de calcul rapid si usor datorita procesorului sau versatil de text si le puteti partaja cu oricine doriti.

Una dintre principalele atractii ale WPS este asemanarea mare cu mediul Microsoft Office, dar cea mai mare valoare nu este aceea, ci compatibilitatea totala cu aceasta. De asemenea, ne permite sa stocam toate documentele in cloud complet gratuit. Pe cealalta fata a monedei (adica punctul sau slab), descoperim ca interfata sa este initial conceputa doar in limba spaniola latina.

Dragon Dictation

Dragon Dictation este o aplicatie mobila de recunoastere a vocii cu ajutorul careia poti dicta orice iti trece prin cap smartphone-ul tau. Are o precizie enorma la transcrierea vocii, ceva foarte util pentru rapoarte lungi si este de cinci ori mai rapid decat simpla scriere manuala. Iti poti imagina avantajele actualizarii starii tale de Facebook sau, pur si simplu, pe Twitter, dictand doar ceea ce vrei sa postezi?

Posibilitatile sunt multiplicate exponential atunci cand utilizati aceasta aplicatie.

Deoarece nicio aplicatie nu este perfecta, aplicatiile de recunoastere vocala au mici inexactitati pe care va trebui sa le corectati ulterior citind transcrierea, dar cu siguranta nu veti fi uitat de ideea la care va gandeati in timp ce vorbeati.

Stim cu totii ca una dintre cele mai importante resurse pe care le are un antreprenor sau un profesionist independent este timpul si ce modalitate mai buna decat sa ai instrumente pentru administrarea si gestionarea acestuia, poti gasi?

Dupa cum vom vedea mai jos, exista multe aplicatii mobile care se deosebesc de restul, mai presus de toate, pentru eficienta lor in a ne economisi timp si a ne facilita sarcinile zilnice.

Metricool

Pot spune cu adevarat ca este „instrumentul total” atunci cand vine vorba de gestionarea cuprinzatoare a prezentei online a freelnacerilor si a companiilor, in special pentru toti cei care au un blog.

Datorita Metricool, puteti cunoaste rapid si intuitiv cele mai importante valori ale blogului, pe langa gestionarea si programarea continutului retelelor sociale intr-un mod mai profesional.

Hootsuite

Daca ar trebui sa definim aceasta aplicatie mobila in cateva cuvinte, nu ar exista o modalitate mai buna de a o face decat in ​​modul urmator:

  • Este administrator
  • Programator
  • Manager social media

In prezent (si asa cum am vazut in sectiunea anterioara) nicio afacere noua sau cineva care lucreaza ore in sir si vrea sa fie cunoscut rapid nu isi poate permite sa lipseasca de pe retelele de socializare, iar Hootsuite este instrumentul ideal pentru colectarea si gestionarea multora dintre ele intr-un singur loc.

Ne permite sa programam cu usurinta publicatiile in avans, sa examinam stirile si interactiunile cu publicul tinta , sa vedem ce face concurenta si sa gestionam diferite platforme (printre alte avantaje).

0 Shares
You May Also Like