Care sunt cele mai frecvente 5 greseli legate de alegerea ceasului de mana?

0 Shares
0
0
0

Clasic si subtil sau mai degraba sportiv si inteligent: in lumea ceasurilor pentru barbati vei gasi aproape toate culorile, dimensiunile, materialele si desenele pentru indicatori de timp. Orice iti place este permis – acesta este motto-ul ceasornicarului, motiv pentru care, barbatii de pretutindeni, apreciaza ceasul ca o declaratie de stil. Chiar si in epoca smartphone-ului! Prin urmare, ceasul de mana poate dezvalui multe despre barbati! 

Dar, in acest articol, meriti sa afli care sunt cele mai frecvente greseli legate de accesoriul preferat al barbatilor.

5 sfaturi rapide: Cele mai frecvente 5 greseli legate de ceasurile de barbati

  • Ceasul nu se potriveste cu proprietarul

Ceasul intruchipeaza dorinta ta de aventura, sporturi extreme si indrazneala – dar in realitate stai pe canapea seara si urmaresti Netflix. Atunci ceasul robust destinat aventurilor in aer liber nu este modelul potrivit pentru viata de zi cu zi, ci un model mai subtil. De altfel, acest lucru este valabil si pentru barbatul mai fin si mai ingust, care este mai putin ”aventurier”. 

  • Ceasul este un mod de a transmite semne

Oamenii de afaceri cunosc in special codurile ceasurilor. Unii oameni aleg modelul extra mare care se uita de sub camasa si costum in cadrul intalnirii – in plus, bratul este tinut in asa fel incat toata lumea sa poata vedea ceasul de 40.000 de euro. 

Recomandare: Mai bine alegi un model care emana valorile si stilul de conducere pe care doresti sa le transmiti ca mesaj. De exemplu, dinamism, claritate si simpatie. Multi experti in stil avertizeaza chiar ca managerii de top consacrati au incetat de mult sa poarte ceasul, ceea ce este evident scump la prima vedere. In acest sens: subevaluarea este vazuta ca o declaratie de stil.

  • Ceasul gresit pentru costum

Vorbind despre un ceas care se vede de sub maneca costumului, un model plat este mai bun aici, spun specialistii, caci se potriveste aspectului general: costum, camasa si cravata sau chiar butoni. Cea mai importanta regula: modelul trebuie sa nu fie foarte evident sub camasa si nu ar trebui sa para neatractiv. Mana pe inima, barbati: este destul de practic in munca de zi cu zi.

  • Ai un singur ceas

De asemenea, fiecare ocazie are nevoie de un ceas diferit. Pentru sporturile recreative poate fi modelul robust, pentru munca poate fi cel mai elegant, asa cum este un ceas Tissot EVERYTIME. Si apoi o declaratie de moda pentru a iesi. De aceea este mai bine sa ai mai multe tipuri de ceasuri.

  • Ceas de aur la bijuterii de argint

In zilele noastre ceea ce iti place este permis si multi oameni folosesc in mod constient amestecul de stil de aur si argint. Dar adevarul este ca acest mix (ceas auriu cu nasturi argintii, butoni sau fermoare) face ca tinuta sa pare nelinistita. Arata mai putin consecvent in general si de aceea este recomandat sa ramai la o singura schema de culori. Alege intotdeauna culoarea ceasului pentru a se potrivi cu culoarea de baza a tinutei tale. Si fii atent la ce fel de culoare alegi sau ce culori ti se potrivesc mai bine. 

0 Shares
You May Also Like