Care sunt cele mai importante beneficii ale bijuteriilor din argint?

0 Shares
0
0
0

Bijuteriile sunt accesoriile pe care le indragim cu totii, de la mic la mare, de la copii la parinti si bunici, de la femei la barbati. Exista atat de multe tipuri si modele de bijuterii, astfel incat, fiecare persoana isi poate alege tipul potrivit de bijuterie.

Foarte multe persoane aleg sa poarte bijuterii din argint. Acestea in afara de faptul ca au preturi foarte atractive, pot fi de-asemenea vandute cu usurinta caselor de amanet diverse Bucuresti, atunci cand persoanele care le detin, considera ca a sosit timpul sa le vanda, pentru a-si cumpara bijuterii noi.

In plus, argintul este un metal care poate avea unele beneficii importante pentru purtator, iar in randurile care urmeaza, veti putea descoperi cateva dintre cele mai importante beneficii ale purtarii bijuteriilor din argint.

  1. Argintul are efecte asupra starii de spirit

Se spune ca argintul intareste emotiile si trezeste abilitatile intuitive, dar si absoarbe emotiile negative. Conform cercetarilor efectuate odata cu trecerea timpului, atunci cand sunt purtate in viata de zi cu zi, bijuteriile din argint sunt capabile sa calmeze stresul si nervozitatea, dar si sensibilitate, iritabilitatea si durerile de cap.

  1. Argintul incetineste procesul de imbatranire

Argintul este folosit din ce in ce mai des in industria cosmetica, dat fiind faptul ca pastreaza longevitatea, stimuleaza imunitatea si reduce ridurile. Se spune ca ionii de argint au un efect imunomodulator foarte puternic.

Acesta este un alt motiv datorita carora oamenii pot alege sa poarte bijuterii din argint. Cei care poarta inele, bratari, cercei sau alte bijuteri din argint, cu siguranta reusesc sa isi ascunda adevarata varsta.

  1. Argintul ne scapa de deochi

Cu siguranta nu exista persoana care sa nu fi fost deocheata cel putin odata in viata. Ei bine, se spune ca persoanele care poarta bijuterii din artint nu pot fi deocheate, dat fiind faptul ca acest metal ofera protectie impotriva deochiului.

Persoanele care poarta lantisoare din argint, daca poarta o cruciulita din argint, cu siguranta nu vor fi deocheate. De-asemenea, si alte bijuterii din argint pot fi eficiente in acest sens.

  1. Purtarea bijuteriilor din argint influenteaza functiile corpului

Se spune ca purtarea bijuteriilor din argint, are efecte pozitive in ceea ce priveste scaderea tensiunii arteriale. Persoanele care poarta un inel de argint pe degetul mic, isi pot normaliza activitatea inimii.

In schimb, persoanele care vor pirta un inel pe index, vor contribui la normalizarea tractului gastrointestinal, conform cercetatorilor.

  1. Argintul stimuleaza intuitia

S-a dovedit faptul ca, purtarea bijuteriilor din argint in viata de zi cu zi, a contribuit la sporirea stimularii cerebrale. Savantii au reusit sa arate faptul ca artintul are o puternica actiune asupra intuitiei, mai ales daca este purtat alaturi de o piatra de amazonit.

Asadar, acestea sunt cateva beneficii care vin la pachet pentru purtator, odata ce incepe sa poarte bratari, inele, cercei sau diferite alte bijuterii din argint. Acestea dupa cum spuneau, au avantajul pretului foarte atractiv, asa ca fiecare isi poate cumpara de la o casa de amanet, diferite bijuterii din argint.

0 Shares
You May Also Like